ben hiçbir takımın düşmesini istemem ama durum bunu gösteriyor inşallah ben yanılıyorumdur biranönce ligimizin güzel günlere geçmesi dilegiyle
Printable View
ben hiçbir takımın düşmesini istemem ama durum bunu gösteriyor inşallah ben yanılıyorumdur biranönce ligimizin güzel günlere geçmesi dilegiyle
[QUOTE=ammar;573520]vartabii kardeşim belli degilmi liklerin 1.yarısında 15 puan geriden gelen bir takımın nasıl oluyorda 2.yarıda 15 maçta 15 galibiyet oluyor bunu çözmüş degilim sence mantıklımı bu bunun adı şike degilde ney peki bana söylermisin kardeşim
senin mantığına göre fener gs ts bjk maçlarını satın alarak yendi öylemi.??
ben zaten bişey olacağını sanmıyordum
gs ts bjk maçlarını kastetmedim buca fener maçına bak ve bunun gibi aklıma gelmeyen maçlar var buca 3.o dan maçı 5.3 veriyor olurmu böyle adalet nerde görülmüşbu senin aklın yatıyormu buna ben maçı sonuna kadar seyrettim çünkü ben ordaydım kardeşim resmen satılmış bu maç kim nederse desin paran varsa konuşursun kardeşim
neyse bundan sonra hiçbirşey çıkmaz bizim gibi kazlar olduktan sonra yolanlar çokolur degilmi kardeşim bazı şeyleri açıkça yazmak gerekir türk futbolu bukadar parayı haketmiyor çünkü ortada düzensizlik var her konuda birileri ceplerini dolduruyor birileride öyle bakıyor olan bizim gibi abonelere oluyor yani vatandaşa dün dijitürkü iyade ettim birdahada evime sokmam böyle giderse çünkü türk futbolundan sogdum kardeşim açarımtelevizyonumu seyrederim avrupa takım larını olur biter degilmi
yenilmiş zaten kardeşim 3.3yapması çokmu bırakında yapsın sen fener bahçeye bak 2.yarıbaşladıgından beri 1kez yenildi sonra hepsini kazandı nasıl oluyor bu nerde görülmüş bu siz başkalarına eleştireceginize biraz hatayı kendinizde arayın kardeşim
'not :haberden alıntıdır
Beşiktaş'ı kurtardık sayemde'
TFF'nin dün düzenlediği ve futbolda şike iddialarının masaya yatırıldığı toplantıda İHA kamerasına yansıyan bir görüntü akıllarda soru işareti doğurdu
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıklama yapmak için basın toplantısının yapılacağı salona girerken yanında bulunan TFF Yönetimi Kurulu Üyesi ve eski Beşiktaş yöneticisi Hüsnü Güreli'nin sarfettiği sözler tartışılacak türden.
Güreli'nin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantı salonuna doğru yürürken sarfettiği, "Beşiktaş'ı da kurtardık sayende. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç" sözleri İHA kamerasına saniye saniye yansıdı