-
arkadaşlar bu işin yıllardır cılkı cıktı bir dünya para verilip satılmak için alınan yayın haklarını bizler 5 dk lik bir yazılım olayı ilşe izliyorduk bencede artık bu işe dur diyecek birileri cıktı. yada bu işten hak ettiklerini düşündükleri geliri elde etmek isteyen birileri mi desem bile miyorum ama değişik sektörlerin cıkması tabii ki normal...
hah bu demek değil ki o şifrelere para verip mi izliyecegiz değil bizler o şifrelerin de kırılmasının bir yokunu buluruz gibime geliyor sizcede öytle değilmi?
-
ben gine söylüyorum emü bitmedi yeni baslıyor altıncagını yasıyor paylaassım yeni bişi degildiki cok daha önceleri vardı bide sanki bu emü bizden baska kullanan ülke yokmuş gibi davranıyoz ve kendimizi horbirt bagımlı hale getirmişiz surius romantikalar var acık ona bakın şifre vss gerek cok uydu cok kanal var kendinizi horbirt bagımlı yapmayın emü devam eder hiç düşünmeyin bile ilk önce 3günlük cıkar sonra bi haftalık yazılımlar sonra 1 aylık olmay baslar demedi demeyin
-
hayırlısı ne ise o olsun allah günah yazmasın ama emulu bi iş olsun
-
Ya arkadaşlar ne olacaksa olsun artık bizde ona göre ayaklarımız yorganımıza göre uzatalım bıktık bu işten gına geldi walla
ustalar duyun sesimizi..