play-off sistemini beğenmiyorum
Printable View
play-off sistemini beğenmiyorum
ben bu sene bu olayın denenim bizlerinde izleyip bakmamız lazım
zaten başkan açıkladı deneyeceğiz
bazı arkadaşlar diyor ki 1. olmuş takıma haksızlık olucak diye ama diyorum ki bende 1.olmayı şans eseri değilde takım olmayı başararak elde etmiş takım 4 takımlı play-off sistemide vızzz gelir diye düşünüyorum
hem biz izleyicilere bu ilk dörde kalmış güçlü takımların aralarındaki maçlar daha zevkli maç yayını olmayacak mı?
bence bu sistem şi***i ortadan kaldırmaya yardımcı olur :)
bunlar zaten kendi aralarında oynayacak 2 cisi boyle daha çok şike olur maçları satarlar iddaa oynarlar vs nede olsa 4 cude olsan bile 1. olma şansın var
Bakalım bu sene bi deneyelim görelim beğenmezsek geri döneriz.
saçma sapan bir sistem bence
dijitürkün zararlarını gidermek için yapılan birşey bence avrupanın kaç liginde uygulanıyor bizim ligimiz bukadarmı düşük a takım 1inci olmuş b c d takımları sırasıyla geliyor 1inci olan takım son maçta kutlama yapar normalde play offta ne olacak fener-cimbom-beşiktaş-trabzon kaldı diyelim fenerin sonu belli değil düşürmediler diyelim son 10yıla bakıldığı zaman derbi üstünlüğü fenerde hersene fenerimi şampiyon yapacaklar bence saçma tüm sezon uğraşmıssın 1inci olmuşsun rakiplerini yenmişsin kazayla 1gol yemişsin yenilmişsin herşeyin gitmiş şampiyon 4üncü takım olmuş saçmasapan birşey bence
bu sistem bir denensin bakalım.
bence bir yıl sonra eskiye dönerler
tşk ederim