TRT 1 HD olsun konusunu bu forumda 1 yıl önce açmıştım bir kişi daha benimle aynı fikirde benden de tam destek
TRT 1 HD olsun konusunu bu forumda 1 yıl önce açmıştım bir kişi daha benimle aynı fikirde benden de tam destek
Teşekür ederim TRT1 YENİ kanunla elektrik almanın yayında bire uydu cihazları vede tv lerden bandol almaya başladı bizim aldımız her üründen trt ye para aktarılıyor artık bizim paramızı bürokratlar a yüksek para vermeyi bıraksın halkı düşünsün 1 yıldan veri kurumun içindeki kannaların ismini değiştirip kanal açmış gibi oluyor açtığı kanallar beş para etmiyor okul anadolu trt şeş trt el turkiya bunları izleyen yok sadece trtşeş ve trtel turkiya 2 dili bilenler izlerse izliyor. bize kanal açıyoruz ayağı yapacağına trt nin tüm kanallarını hd çevirsin bir an önce ben bizzat bu8 konuyu bugun trthd twittar da sorucam vede trt mei,l çekicem bizi aldatıp durmasın geçen sene eylül de aralık 17 hd geçiyoruz dediler fost çıktı rezaletr sonra çalışmalrımız var 19 ocak da hd geçiyoruz dediler oda fost çıktı bizi ha bre aldatıyorlar şimdi de 19 mayıs 2012 de hd geçicez diye birisi yazı yazmış sanıyoyorum bunu da dsmart hd recevırları satılsın diye kendi sayfasında yazıyor artık yeter trt bir an önce hd geçsim TÜRK milletin sabrı dalmadı artık hd recavırlar 195 tl kadar düştü fiyatları bizi oyalama trt bir an önce uyduya geçir bütün kanallarını hd yap
trt1 in web meil yolladım bir açıklama vermediler anlaşılan trt1 hd geçmeye niyeti yok ancak 2016 başında geçer trt1 19 mayıs da hd geçiceğide yalan bir açıklama yazarlarsa meil ıma yazıcam buraya TRT1 HD GEÇ LÜTFEN trt1 bu yazıyı GÖRMESİ İÇİN NOT YAZIN TEPKİNİZİ YAZINKİ TRT1 GÖRSÜN SUSMAKLA trt1 i şimartıyoruz
TRT ninyayınları önce siyasi erkin borazanı olmaktan çıksın,tarafsız bir yayın organı imajını tüm izleyicilerin belleklerine yerleştirsin, ondan sonra da ben bu kurumdan beklentilerimi yazarım.
Teknolojik gerikalmışlığı konusunda ise haklısınız:Ne 16/9 formatına ne de HD yayın formatına geçebildiler!..:nono:
trt hd studyo kurmuş vede hd kameralar almış fiber optik kablo da hazır daha neyi bekliyorlar sen tepki vermesen o tepki vermese tabiki o kurum da seni düşünmez.almanyada devlet tvleri 2011 full geçti zdf ler hepsi full hd oldu biz tepkimizitrt iletmesek 2016 da belkide 2017 hd geçer trt sen tepkiverme o tepki verme yanlış birşey tepkini vercen
trt ye meil çektim ne zaman hd geçecek trt 1 diye meile cevab bile vermiyor kurum bunlar vatandaşı düşünmüyor
Arkadaşların dediği gibi Trt'de maddi sıkıntılarmı var yaksa neyi bekliyorlar anlamadım devlet televizyonu hale 1990 lı yıllardaki gibi kalitesiz yayınlar yayınlanıyor bir çok kanalı var gelin görünki izlenecek kaliteli bir kanalı yok hd yayınlara avrupa ve başka ülkelerde 80'li yıllarda geçmeye başlamışlar bzimkiler daha neyi bekliyorlar....
Bütün kanallar HD vede 3D olmalı...
TRT 1 hd olmalı SAKARYA FIRAT ı HD izlemek istiyorum eskiden izlerdim TRT HD kanalından kaldırdılar acaba bu kanalı izleyen var mı?
TRT 1 hd yayın yapıcak kadar tecrübeli bir kurumdur ve artık bir an önce başlatmalı bu yayını