@teşekkurler ustad.Laoder sorunu ugrasmak zor bu yazılımlar bunu halletim saolasın:45:
Printable View
@teşekkurler ustad.Laoder sorunu ugrasmak zor bu yazılımlar bunu halletim saolasın:45:
teşekkürler 16.00.a1 yok mu kardeş
12 03 05 sky yazılım atamıyorum kup 230 la deniyorum fakat atılmıyor cıhazımı arka anahtardan açtıgımda önce 0000 oluyor sanra tekrar açıyorum 230 connet yazıyor buyazılımları nasıl atmam lazım yardımcı olursanızsevinirim özellikle digilineleri:pepper: :praying: ladofremim 219
EVET BEKLENEN GELDİ SONUNDA TPS AUTO ABSAT AUTO HAYIRLI OLSUN...
ŞİMDİLİK SADECE C BOARD İÇİN YAZILIMLAR VAR. DİĞER SERİLER GELDİĞİNDE EKLENECEKTİR.
YAZILIMLARDA TPS, ABSAT GERÇEK AUTODUR. YAZILIMLAR ORİJİNAL BTM'DİR. YAZILIMLARI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ
EVET BEKLENEN GELDİ SONUNDA TPS AUTO ABSAT AUTO HAYIRLI OLSUN...
ŞİMDİLİK SADECE C BOARD İÇİN YAZILIMLAR VAR. DİĞER SERİLER GELDİĞİNDE EKLENECEKTİR.
YAZILIMLARDA TPS, ABSAT GERÇEK AUTODUR. YAZILIMLAR ORİJİNAL BTM'DİR. YAZILIMLARI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ
teşekkurler
Teşekkürler.
EVET TEKRAR TPS AUTO ABSAT AUTO HAYIRLI OLSUN...
ŞİMDİLİK SADECE C BOARD İÇİN YAZILIMLAR VAR. İNŞALLAH BU SEFER DİĞER SERİLEREDE GELİR...
EVET TEKRAR TPS AUTO ABSAT AUTO HAYIRLI OLSUN...
ŞİMDİLİK SADECE C BOARD İÇİN YAZILIMLAR VAR. İNŞALLAH BU SEFER DİĞER SERİLEREDE GELİR...