-
Söylecek sişey bulamıyorum artık halkın yüzde oyunu calarak ikdidar olan bu densizler beceriksizler en uzun ikdidra dönemini yasarken gezmekten tozmaktan önünü görmeyen kör bir kaptanla yola cıkılamayacağını umarım milletimiz anlamıştır çeyrek efe davranısları ile sağa sola satasan sonrada özür dileyip üstüne yatan ulusunu adi yaratıklarla bir koyup aman bir kürt ölmesin diye korkak davranışlarda bulunan bunlarla olmaz bizden 24 onlardan 240 geberticenki büyük devlet olduğunu gösterecen ama ne yazıkki bu piç kurusu serefsizlerle savasacak asker bırakmadılar umarım bir gün bu ikdidar mesubu kişilerinde ciğeri yanarda inşallah diyorum bu serefsizlere iyi bir ders verilir teröre destek veren ve onlara yardım eden tüm kişilere lanet olsun alllah belalarını versin herkimse ulusumuzun bası sağolsun ne mutlu türküm diyebilene
-
bunların liderleriyle almanyada pazarlık edenlerin , yani sayın istihbaratımızın , azıcık yürekleri sızladımı , hiç zan etmiyorum..,
-
şehidimiz 26 yaralı askerimizde 22 yazıyor :(
bide bu sözün bittiği yerdeyiz diyoruz ya bu hiç bitmiyor
-
bırak suriyeyi,bırak filistini,bırak arab baharını yurduna dön özüne dön bak son 7 saaate 24 tane dam gibi vatan evladı topraga düştü,sınır ötesi harekata başladın hepsinin kellesini al da dön vatanına eger adamsanız
-
birşey dikkatinizi çektimi son on gündür ülke ciddi kaosta dolar fırlıyor rekor üstüne rekor kırıyor euro fırlıyor zam üstüne zam yapılıyor akaryakıt sigara vs. bakan çıkıyor cumarteside çalışacagız gecede çalışacagız diyor arkasına 26 şehit kısacası var bir dümen ama anlayamadık
-
kardeşim ohal bölgesi ilan ediceksin eskiden nasıldı ohal vardı şimdide ohal bölgesi ilan edeceksin şehitlerimize allahtan rahmet dilerim sehit yakınlarına sabır diliyorum başımız sağolsun
-
basbakanımız diyorki terörü destek veren kim olursa olsun destek verenmi arıyon mecliste varayrıca devlet desteği ile tedavi ettirdiğin iboda destek veriyor filmelrini izleyip rekor düzeyde cebine para soktuğunuz yılmaz erdoğan onur akın var daha bir sürü sanatncı bugün hülya avsar bile destek veriyordur hadi ne duruyorsun önce bunlardan başlaki bizde sizi ayakta alkışlayalım meclistekilere gelince elinizin altında duruyor bırakın cahilce hazırlanmış kürt acılımı sevdasını ülkenize dönün gercekleri görün uyanın basbakamayanım şu anda her beş kürtten biri pkkya destek veriyor bunu sizde biliyorsunuz siz bu acılımdan vazgecin bunlar için değmez bırakında acından ölsünler ne mutlu türküm diyebilene ve diyene
-
benim anamadıgım birşy var bizim hicmi silamız ucamız havanımız.topumuz.yoki.bu.a.e..hayvanlar.askerimizi.şehit ediyo.ya kardeşim ben kıbrısta askerken.bizdeki opdik dürbünle.gece.5.klo.metiredeki.sinegi bile görüyoduk.bunarı.raflardan cıkarsınlar artık.20.yaşında bir genc cabu büyümüyo,yazıkya.yazık.
-
Dediklerim bir bir cıkıyor.
Bahçeli OHAL ilan edilsin diyor. varmı böyle bir şey yaaa bu adamın aklından zorumu var yoksa başka bişimi. OHAL lemi çözecek.
-
dün reklamı vardı aylık 50 usd ver google earth tan canlı her yeri seyret heron meron ne gerek var abi benmi anlamıyorum yoksa gerçekten düzen farklımı