Depremle yaşamaya alışmaya çalışıyoruz.
Allah ölenlerin gunahlarını affetsin
Printable View
Depremle yaşamaya alışmaya çalışıyoruz.
Allah ölenlerin gunahlarını affetsin
Şimdi Devlet nerde diyenler dün ne diyordu herkes biliyor.Hadi gitsin şimdi onlar yardım etsin..Allah'ın (c.c) sopası yok ki çıkarıp vursun..O Kadar Şehidin ahı..Ağır kelimeler ama oradakiler biraz farkına varırlar inşallah kötü günde kimler yanında diye,eylem yapıp polise askeri taşlayanlar taş altında kaldı ne yazıkki.
işin kolayı komple tüm şehir halkını terörist ilan etmek...adet olarak istanbul en fazla terörist ve yandaşını barındıran bir şehir. bizimde başımıza yıkılsın o halde istanbul öylemi?
vanda ki depremde hayatını kaybeden masumlara allahtan rahmet, kalanlara baş sağlığı dilerim...
pkk ya sempati duyanlarda sağına soluna iyi baksınlar bu günlerde...yardım için kendilerine kimler gelmiş...? dağdakilermi?
geçmiş olsun herkese...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 1999 depreminden
Van'da gerçekleşen 7.2'lik deprem afeti, şehirde hayatı altüst etmiş durumda. Bazı vatandaşlar, zor bulunan ekmeğin de 2,5 TL gibi fahiş fiyatlardan satıldığını söyledi.
Sosyal medyada ekmeğin karaborsaya düştüğü ve fırsatçıların'BU FIRSATCILAR KİM ACABA BELLİ ! ekmeği 2,5 TL'dan sattığı konuşuluyor. Dün çeşitli televizyon kanallarına konuşan vatandaşlar da ekmeğin bu fiyatlardan satıldığını belirtiyorlardı...
Allahtan gelmiş Allah verdi Allah aldı ölenlerin mekanı cennet olsun sağ kalanların başı sağolsun ve geçmiş olsun.Gündemi hiç değiştirmeye gerek yok bundan önemli olan başka bir konu var;
O kadar şehit askerimiz var kaç gün konuşuldu yazıklar olsun hemen unutulacak arada kaynayacak eğer haber yayınlayacak iseniz sürekli ölü terorist haberleri yayınlayın ki sevince boğulalım bu üzücü günlerde hadi sevinçli haberler bekliyorum binlerce yüzbinlerce pkklı öldürüldü yazın
öncelikle geçmiş olsun ölenlere allahtan rahmet yaralılara acil şifalar versin.inşallah bu son olur.