evet serkan hocam 9600 kişiden biri olarak aydınlattığınız insanlar için teşekkür ediyorum. umarım emekleriniz boşa gitmez. greenSAT arkadaşımı duyarlı oluşundan dolayı kutluyorum. umarım başarır.
Printable View
evet serkan hocam 9600 kişiden biri olarak aydınlattığınız insanlar için teşekkür ediyorum. umarım emekleriniz boşa gitmez. greenSAT arkadaşımı duyarlı oluşundan dolayı kutluyorum. umarım başarır.
ben zaten bu tür şeylere karşıyım ve bu tür şeyleri arayanlarıda tam bir enayi olarak görüyorum
Maalesef arz-talep meselesi..:nono: Televizyonlarda ençok izlenen programlar böyle yarışmalarla televole programları... Halkımız ne zaman iyi-kötü, doğru-yanlış arasındaki farkı çözerse bu tür programlar izlenme oranı düştüğü için kendiliğinden yayından kalkar....:nono:
Tumarkadaşlar burada oldugu için teşekkurler .Eposta atınca birden konuda gösterim fazlalaştı bu durumdan bende oldukca şikayetçiyim resmen kandırıyor spiker kız arayın kimse yok diyor yalvarıyor neredeyse ama tabi kaç kişi arayacak burayı belli degil arayan yok sanıyoruz ama teller aslında baya kilitleniyor aslında turkcell-avea-telsim gibi oparatorlerin bunu yapmamaları lazım
Tamamen katılıyorum bende bunlar resmen insanları kazıklıyolar aynı şey benimde başıma geldi
''sistemdekiş yogunluk nedeniyle baglanamıyorsunuz''gibi bişey dedi ve kapandı baktım 24 kontur gitmiş bu ne demek oluyo şimdi görüşemedigin bi numaraya beleşten para ödüyosun çok saçma formu doldurdum bu konuyu acan kardeşim ellerin dert görmesin
Konu hakkındaki duyarlı davranışınız ve uyarı gönderdiğiniz için teşekkürler,
En azından şu anda konuyu görüntüleyen 23 kişiden biri olarak duygu ve düşüncelerinize katılıyor ve RTÜK'e tepkilerimi iletiyorum.
NOT: Bu kanalları cihazımda hiç bulundurmadığımdan üzerinde fazla durmamıştım.
Arkadaşlar bunlar para tuzagı kontor tuazagı tv kanallarının para kazanması gibi bir şey olması mumkun olamaz.Reklamlarla bu olayın dönmesi lazım olacak şey degil.
Canım turkiyede neler oluyor anlamak mümkün degil iyide bu yetkililer nerede onuda bakmak lazım
böylebir konuyu açtığın için teşekkür ederim arkadaşım,aynı tuzağa ben çoook düştüm.insanı imrendiriyorlar dayanamayıp arıyorsun düşmüyor.aynen 24 kontör gidiyor maalesef.buna bir çare bulunması gerekiyor.inşallah etkili oluroz.herkese kolay gelsin.
sevgili arkadaşlarım.bende rtüğe çok şiddetli bir dilekçe yazdım.umarım bunları dikkate alırlar...
Merhabalar.Beni rahatsız eden çeşitli yarışma programları hakkında bu yazıyı yazıyorum.Yarışma diyorum.Yarışma süsü verilmiş kumarhane gibi görünüyor.Kumarhane olsa yine iyi.Tam bir kandırmaca var. Böylelikle arayan kişinin 24 kontörü de gitmiş oluyor malesef.Tabiiki şanslı ise 24 kontörü gidiyor.Bizim bir arkadaşımızın telsim hattından 150 kontörünü yemişler stüdyoya bağlanacak diye.Bağlandınız diyelim;insanla dalga geçer gibi 45 saniyede 7 soru cevaplamanızı istiyorlar.Zaten bir soruyu okuması 30 saniye,o da dünya edebiyatından.Düşünme süresi yok.Sanki tüm Türkiye 250 IQ seviyesinde bir zekaya sahipte 45 saniyede 7 adet kazık soruyu yanıtlayacak!O sorunun düşünme süresi 45 saniyeden fazla.Hem o zekaya sahip bir adam mutlaka iyi kazanan bir adamdır.Kalkıpta kanalı arayıp 1250 YTL paraya tenezzül etmez.Yani olay para vermemek üzerine kurulmuş.İnsanı aptal yerine koymanın en iyi yöntemini bulmuşlar.Bir zamanlar titan diye bir para toplama örgütü vardı anımsarsınız mutlaka;bunlar onlardan da beter.Onlarda hiç olmazsa kandırmaca yoktu.Para ver para al diyorlardı.Adam neye yatırım yaptıgını,kazıklanıp kazıklanmayacagından haberdardı.Ekstrem bir örnek oldu ama olayın kötü tarafının boyutu inanılmaz.Çünkü burada sadece kandırmaca var.Bu kanallardaki yarışmalar sadece halkı soymak üzerine yayına konmuşlar.Zaten özel kanallar açıldıgından beri adam gibi bir program izleyemiyoruz;Böyle kirlenmeye meydan vermeyelim.Toplumsa faciaya sebeb olmamak için bu ekrandan bu yarışmaları kaldırmak için ne gerekiyorsa yapalım.Lütfen!