uzman arkadaşım ben yeni kuruyorum bu starbox u butun ayarları yaptım ama en sonunda internet ayarlarına gir auto yap diyosunya orayı bulamadım işte yardımcı olursan sevinirim.
Printable View
uzman arkadaşım ben yeni kuruyorum bu starbox u butun ayarları yaptım ama en sonunda internet ayarlarına gir auto yap diyosunya orayı bulamadım işte yardımcı olursan sevinirim.
ya uzman elhan bana yanıt verirmisin ben bu cıihazı kuramadım bi yardım etsen artık starbox 5400 internet ayarlarını yapamadım.
neresini yapamadın
arkadaşim sen hangi ayarları yapamadın
bu makine normal bir cihaz görevi yapar bunun internet girişi var evinde internetin varsa modemden varsa modeme bağlanti alarak cihazina bağlayim ayarları yaparak uste verdiğim kanalrın hepsini izlersin
uzman arkadaşım şimdi ben cihazı bağladım kurulumu yaptım server değiştirdim ama ci haz şifre açmadı.
internet ayarlarında auto yapın otomatik ip bulsun demişsinya işte o interneet ayarlarını yapamadım.
STARBOX its 5400 SERVER DEGİŞTİRME
İlk olarak menüye basarak kurulum'a girioruz --,Kurulumun içinde Hafıza Yönetimine giriyoruz ,-- Fabrika ayarında iken Sarı tuşa basıyoruz kanaları yedekliyor -- Bilgileri yedeklemek için Ok basıyoruz -- Yedekleme tamamlandı diye ibare cıktında ok basıyoruz -- Burdada ok basarak cihazımızın kapanıp acılmasını bekliyoruz -- Cihazımız fabrika ayarına geldinden ingilizce aciliyor-- . optiona giriyoruz OSD Setupa girerek Cihazımızı türkçeye ceviriyoruz -......
--Menü /ayalrlar/ Cihaz bilgisi üzerinde ok basarak icine girin--cihaz bilgisinin icinde İnfo tuşuna basarak Server Tablosunu cıkartın--Şimdi cıkan tabloya girmek isteniz serveri kumanda ile girin örneğin.. 20,21,33,0D iki rakamdan istedigimizi yazıp Ok butonuna basıyoruz --ve exıt tan çıkıyoruz-ve internet ayarlarına girip auto getirip ok basıyoruz -otomatik ip seçiyor cihaz kapanıp açılıyor---not bu işlemi 2 defa yapmak gerekebilir...
Ve cihazımız seçilen serverde çalışmaya başlayacaktır? --Exit tuşuyla cıkıyoruz uzman_elhan iyi seyirler
ya 3 gb kotamız dolmasın sonra