Printable View
Alıntı: fa77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hayat acımasızdır dostum :28: o konuda haklısında hocam...:28:
Alıntı: tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. fiyat artmadımı daha yaw :) 100 $ 1 cent :28:
Alıntı: fa77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 100 $ 1 cent :28: hocam ne oldu ya niye fiyat artırdın şşimdi.:puah: :puah: hani ortak forum açıyorduk
Alıntı: anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hocam ne oldu ya niye fiyat artırdın şşimdi.:puah: :puah: hani ortak forum açıyorduk sen domaini al gerisini bana bırak :00000001:
Alıntı: fa77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sen domaini al gerisini bana bırak :00000001: tamamdır.:puah: :puah: :puah:
Alıntı: anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. seninkine talip olduk ama birfiyat söylemedinki arayı bulalım.:puah: :puah: canın sağolsun para nedirki:wave:
Alıntı: tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. canın sağolsun para nedirki:wave: sakın bana elinin kiri deme :8[1]:
Alıntı: tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. canın sağolsun para nedirki:wave: ozman anlaştık hocam hemen notere gidelim bugün.:puah: :puah: :puah:
ne oluyor burada pazara kadar düştümü bu işler yahu??
Alıntı: alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ne oluyor burada pazara kadar düştümü bu işler yahu?? hocam yanlış olması pazarlığı kızıştırmaca yok ona göre..:nono: :nono: