Bu adamlar kanalı kapatacaklarına satsalardı keşke 50-100 trilyon eder bu kanal starı 320 trilyona sattıydı aydın dogan bu kanalda 5 te biri ise 60 milyon ederdi entresan 0 tl ile satmaları
Printable View
Bu adamlar kanalı kapatacaklarına satsalardı keşke 50-100 trilyon eder bu kanal starı 320 trilyona sattıydı aydın dogan bu kanalda 5 te biri ise 60 milyon ederdi entresan 0 tl ile satmaları
Hoca borclar silinmiyor adamlar 8 ay işsiz kalan elemanlarına maaş ödeyeceklermiş kanalı ben kapatıyorum diyip cekiliyorlar bu amerikalıları anlamak cok zor zamanında cem uzan dolandırdı abd li motorolayı şimdide dizi yapımcıları sunucular ve turkiyenin önde gelen müdürleri batrımış kanalı 1,5 yılda 300 milyon zarar dile kolay ya
Kanal reklamsız çizgi film ve tekrar yabancı filmler veriyor
haber kanalları hariç,diğer uydulardaki yabancı kanallar en iyisi..reklam yok,birbirini evlendirme yayını yok :) show tv yi kapatsalar daha iyi olur.kadın desem kadın değil erkek desem erkek değil :D acayip insanlarla program yapıyorlar...
ilk başlardaki gibi yayın yapsaylardı kanal ne 30.000.000dolar zarara ugrra nede kapanırdı en sonunda kanal d de yönetimdi kanalı izdivaç yerli sinemakoydular mağazin koydular. reyting getirmeyen maçları koydular kanalı zararra ugrattılar bu tarz politika yayın yapan kanallardan star atv shoow tvi fox (16 ulusal kanalın hepsi artrık benim gözümde sıfır hiç birini seyretmiyorum tnt kapansıniyi oluyor saçma tarz programlar koyarsan ç-seyirci çekemezsin. eskisi gibi film koycaktın nede çok açılmayacaktın kurtlar vadisine rekor ücret verirsnen çok zararda edersin güle güle . zaten aydın doğan hangi kanal zarar etse hemen satıyor yada yönetimden çekiliyor kanal d spor star cnntürk tnt deb yönetimden ayrıldı kanald spor ve starı sattı
tnt kapanmış ve çizgi film yayınlıyor . kananlı kapatacağına ucuza sat .yada bir kayyum ata yönetsin sen yönetemezsen ver kanalıbirine kanlalı kiralat yada sat. kanalı kapatacanda eline ne geçicek ( tahminimce kanalı kapatıp kanalı aydın doğana vercek ekipmantlarını aydın doğanda şifreli kanal kuracak ) bunlar kanalı kapatıp başka isimle kanal kurup milleti şifrelikanal kurduk diye uyutup d smatda yenikanal açacaklar hepsi oyun
tnt hande ataizini bari yayınlasaydı ya ne bu surekli çizgifilm:)absurt bir film 7 kezfalan denk geldim satsınlar başka bir gruba bari boşa hamallık yapıyorlar