sen başka gezegende yaşıyorsun herhalde.
Printable View
Böyle bir açıklama yapan TÜRK olamaz. Yalnız Meclisin toplanmasına da gerek yok. CHP de ortada siyaset yapıcam diye yırtınıp duruyor .Şehitler üzerinden siyasetten vazgeçmiyorlar.
Burda mecliste boş toplantılarla vakit kaybetmektense Cumhurbaşkanı TSK ya verir emri yıkın geçin olay biter. Çözüm budur.
Arkadaşlar bir noktayada iyi bakın zamanında Özal varken bu ülke teknoloji ile tanıştı bir çok alanda ilerledi. Ama bir yandanda Irak tan sığınmacı kürtler ülkemize giriş yaptı. Yine aynı durum söz konusu Her alanda bir gelişme var ama bu sefer suriyeli kürtler ülkemize giriş yaptı. Özal zamanındaki gibi doğu illerine bunlarda yerleşecekler. Ve ayaklanmalar olacak.
Erdal sarızeybeğin bir videosu vardır.Bu ayaklanmaların başlangıcı Turgut Özal ve şimdikilerin kimler olduğunu.
Erdal Sarızeybek ve osman paşa gibi askerler demirel ve dış güçler tarafından saf dışı bırakıldı.
Ben başka memlekette yaşamıyorum türkiyenin kayıtlı seçmenin % 52 si ile aynı yerde yaşıyorum asıl sizler dağılmış vaziyette yaşıyorsunuz
İnşallah bütün şehitlerin varsa veballeri bunlardan sorulur. İnşallah kendi yakınlarından biri de şehit olur da ne demekmiş anlarlar.
çelikin söylediği bir kaç mehmet olayı yanlış çirkin...(hakaret kastı olmadığını zannetsem bile söylenecek bir sürü kelime varken bunun seçilmesi cahillik.)
ama meclisin toplanmaması ve gerekçesi doğru bence... her terör olayında meclis toplanırsa bu pkk nın amacına hizmet eder...
birileride zaten böyle terör olaylarını ve benzeri gelişmeleri görünce mal bulmuş mağribi gibi sarılıyor ve ver yansın ediyor hükümete...(kendi hükümet ettikleri zamanları hatırlıyorumda sanki terörü kurutmuş bitirmişlerdi...sanki hiç şehit haberi gelmiyordu...muzaffer adamlardı sanki.hele devlet bahçeliye söyleyecek söz bulamıyorum. ip elinde iken imralıya tıktıya helal olsun.asla unutmayacağım bunu.)
asıl sinirimi bozan oyunu hükümetten yana kullanan %52 ye laf etmeleri... yahu herkes sizin gibi düşünmek zorundamı? herkes sizin gibi görmek zorundamı?
benim gibi düşünen bu ülkede %2 lik bir kısım var...şimdi ben "ulan bu memleketin %98 de akıl yok desem doğrumu olur? hem seçim neden yapılır? herkes sizin istediğiniz yere oy verecekse seçime ne gerek var? insanların fikirlerine, oylarına saygılı olacaksın. beğenmiyorsan bu hükümeti, kendi partini daha fazla desteklersin icabında aktif görev alırsın ve partini millete tanıtır ikna edersin... kazanırsanda ne ala. icraatına bakar alkışlar yada yuhalarız... ama seçmenine laf etmeyiz. edilmez. seçimlerde onların ayağına gidip oy istiyorsun ama sana oy vermeyince onlara hakaret ediyorsun...
bu ne perhiz bune lahana? derler adam bir sonraki seçimde... hatırlatırlar sana o "koyun" laflarını...selametle...
akp nin sindiremedigi iki şey vardır biri cumhuriyet ikincisi asker insan peygamber ocagına saygılı olur
ülkemize yönetecek aklı başında biri yokk ya ben anlayamıyorum bir iki mehmet öldüdiye meçli si top layamazmış mehmetcik ölecegine keşke çelik ölseydi daha iyi olur du
vallah arkadaşlar adamlar askeri tümsubaylarını yıpratı askerde moralmi kaldı ondan şehit veriyoz bordo berelilerle övünüyoz ama adamlar sat komandolarını olduğu yerlere bile cesaret ediyorlar askerin itibarını bu devlet bitirdi inşallah birgün askerin düştüğü duruma kendileri düşer.