Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927
21-08-2012, 21:22
hakan_77
sevklerini bırakıp gidemezler ingılisler varya bütün devletlerin sistemini kullanıyorlar bunu yapmasalar herşey yerli yerinde hiçbirşey olmazdı kimseye birşey olmazdı askerlerimiz ölmezdi terör pkk olmazdı herkes kardeşçesine yaşardı ama masonlar mason olabilmesi için kafayı kullanıp kötülük kullanmak gerekir ne gibi azınlıkları kullanarak terör oluşturma devleti eline geçirip askerleri pkkya karşı salma bunlar gibi vs vs vs bunların hepsi aynıdır bilen bilir
21-08-2012, 22:04
hakan_77
kardeşler şimdi heryerde masonlar ve elçileri var internette ve formumuzda bile var şimdi bazıları gidelim askere hepsini yok edelim diyor çahil öf***i artırmak ve zorunlluluk altındaki kişileri biraz daha canlarını yakmak istiyorsunuz şimdi kastım bizim askerler ve pkk
pkk militanı canavar değilki senin gibi insan nasılda tc yöneticiler seni zorla askere götürüp oparasyona koyuyor aynı şekilde pkk üstleride militanları kullanıyor bunların çocukları doruklarda zefkleşiyor neden onlar yapmıyor onlar talimat veriyor git oarayı patlat bunlarda yapıyor sizde bu militanları suçla bunları sorunlu tut ulan kaynak nerde kaldı
21-08-2012, 22:12
hakan_77
ben eskiden tarla sürüken pullukla sürerdim severdim neden çünkü pulluk dahada toprağın dibine girerek derince sürrürdüm böylece yılan çıkardı bazıları ortadan kopulurdu ve olmezdi
traktörle kovalayıp tekerini üsrine sabitleyip kafasını eziyordum ve ölüp cürürdü
22-08-2012, 07:25
ASİL
Gaziantep bombacısının kimliği belirlendi
Gaziantep'teki bombalı saldırıyı planlayan teröristin kimliği belli oldu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Gaziantep'te'te 9 kişinin öldüğü 64 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı, PKK'nın Diyarbakır kırsalı sorumlusu İrfan Amed kod adlı Mehmet Tahir Kılıç ve ekibinin planladığı belirlendi.
Güvenlik güçleri, yaklaşık bir ay önce, Diyarbakır ve Elazığ arasında kalan Görese Dağı'na düzenledikleri operasyonda bir teröristi sağ olarak ele geçirdi. Hürriyet'ten Arda Akın'ın haberine göre; teröristin ifadeleri doğrultusunda, PKK'nın Şanlıurfa'da bombalı saldırı hazırlığı yapıldığı bilgilerine ulaşıldı. Terörist, eylemin PKK'nın Diyarbakır bölge sorumlusu olan İrfan Amed kod adlı terörist Mehmet Tahir Kılıç ve Diyarbakır kırsalındaki ekibince organize edildiğini aktardı. DAĞI BEKLEMEYECEĞİZ
Örgüt yöneticilerinin sık sık saldırı yapılması yönünde talimat verdiğini anlatan terörist, Kılıç'ın, "Artık dağları beklemeyeceğiz. Aşama değiştirdik. Saldırı zamanı" dediğini aktardı.
URFA'DAKİ TERÖRİST İTİRAF ETTİ
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na saldırıya ilişkin bilgiler "Acil" notuyla aktarılarak önlem alınması istendi. 13 Ağustos'ta güvenlik güçleri şehirde eylem hazırlığı yapan bir teröristi, kumandayla hazır yaklaşık 50 kilo plastik patlayıcıyla birlikte ele geçirdi. Emniyette sorgulanan terörist, Urfa dışında Gaziantep'te de bombalı eylem hazırlığı yapıldığını itiraf etti. EŞKALİ BELİRLENDİ
Çifte saldırı olasılığına karşı, Urfa'da bomba yakalandığı bilgileri sızdırılmadı. Bilgiler önce Emniyet Genel Müdürlüğü'ye paylaşıldı daha sonra Gaziantep'e aktarıldı. Polisler, bomba yüklü aracın şasi numarasından yola çıkarak yaptığı incelemede, otomobilin Şanlıurfa'dan çalındığını ve üzerinde takılı olan plakanın sahte ve farklı bir araca ait olduğunu belirledi. MOBESE kayıtlarını inceleyen polis, saldırıdan sadece 4 dakika önce bir çekiciyle bölgeye getirilen otomobilin uzaktan kumandayla patlatıldığını tespit etti. Aracı getiren çekicinin sürücüsü ve Şanlıurfa'da bombalı düzeneği hazırladığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alınarak Gaziantep'e getirildi. Bombayı patlatan teröristin eşkalinin belirlendiği de iddialar arasında. "BANKAMATİKTEN PARA ÇEKECEĞİM"
Olayın ardından yapılan inceleme teröristlerin çekiciyle getirdikleri aracı önce Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yanındaki Karşıyaka Polis Merkezi önüne getirdiği anlaşıldı. Ancak nöbetçi polis, aracın bu noktaya bırakılamayacağı uyarısında bulundu. Bu uyarı üzerine terörist, "Bankamatikten para çekip gideceğim" yanıtını verdi. Buna rağmen polis, aracın polis merkezi önüne konulmasına izin vermedi. Bunun üzerine araç, polis merkezinin yaklaşık 30 metre ilerisinde bulunan bankamatiklerin bulunduğu noktaya park edildi.
22-08-2012, 21:46
hakan_77
e işte durmazlar yeni konu açmalar var nedesek yalan olur ne sorun biter ne dert bir insan ahirettede allaha karşı yalan söylerler bu sefer uzuvlar ağızlarını kestirip yalnışlarını söyler insan böyle işte dedim demedim
22-08-2012, 23:56
hakan_77
anlatıyorum anlayanlar anlar anlamak istemeyenler var tabi onlar yahudidir şimdi son olarak birşey söylemek istiyorum ve bidaha yazı yazmiyacam çünkü birşey yapamazsınız
hanibal lactör olabilirmisiniz korkmaz avını iyibilir bir karakterdi altınıza yaparsınız demekki yapamasınız ozaman sürüneceksiniz sonunakadar sonuda yoktur gibi görünüyor ahireti hiç kimse bilemez cinlerimde bilemez kurtuluş yok git askere pkk militan öldür git pkk militan ol asker öldür şanınıza yakışırmı ulan bunlar insan ol sorun nerden kaynaklanıyor bil farzetki 100lerce militan öldürdün ne oldu üslere birşey oldumu üstler dahada ***iflendirirsiniz çünkü istekleri müslümanlar ölsün ve +olarak kulanıldığı için bilmiyorlar bilitanların çoğu içtenlikle kafalarında küdistan hayali var kim onlarabunu gösterdi pkk üssleri dikatinizi çeken birşey varmı burda pkk üstleri hiç değişmiyor hep aynı üstler ve yenileri içten olanlar bir üst olmak içn oraya gidenler cop koyuyorlar anuslerine erkeklikleri gidiyor tc yahudileri aynı şekilde sizide kulanıyor zorla askerlik gidip çarpıştırıyor onlara yani teorik söyleyim mantıksal olarakta bu kürt ve türk üstleri mason olmasaydı bir sonuç çıkardı bu savaşlarda haksızmiyim ya masonlara karşı direnme yada onlara karşı boyun eyin