milleti illegal yollara teşvik ediyorlar..
milleti illegal yollara teşvik ediyorlar..
inadına yabancı kanallardan izlerim ..en azından ekranın yarısını kaplayan abuk subuk reklamları maç esnasında görmeyiz
benim dreamboxa bisslerin dosyasını atmaya uğraşıyorum ama ayriyetten diğer tvde ydunetin kablolutvsi var.. onda aztv var ve kablotvde hiçbi kanala şifre giremiyo..
mesela içtimai tvde avrupaligi maçları varken dreamboxta maç anında şifre giriyodu. kablotvde açtığımda izliyodum.. manchester uniten maçınıda dreamboxa biss atarak izlicem hatta maça şifre girmez bence. eğer beceremezsem kablotvde aztvyi garanti izlicem inşallah sorun olmaz en son ihtimal kaveye gideriz aztv yamuk yaparsa :)
Meraba Turk kardesim..Alıntı:
Bende Azeriyim,Azerbaycanda AZTV kanalindan izlicem,endiselenme AZTV yamuk olmicak,biss şifreyi yaz sorunsuz izle..
Benim uydu alicim Next Dobratech sorunsuz izliyorum AzTV-yi..
Ilk mesajde güncellenen liste kesin listedir. Eklenecek veya cikarilacak kanal veya kanallar ağı bulunmamakta. Galatasaray'a basarilar dilerim.
Yayıncı kuruluşun Türksat üzerindeki yayın hakkını satın aldığı için AZTV'nin bu maçı yayınlayamayacağını söylüyorlar.Geçen senede böyle bir olay olmuştu.Bilgilendirirseniz sevinirim.
biss ***lerin olduğu konudaki dosyayı dreamboxuma kopyaladım :) pcden girip. benim çanağın ayarı kaymış yine.. elle tvye takıp çatıda çevirerek ayarlamıştım çok hassas. şuan star atv gibi kanallar çekiyo diğer değişik kanallar zorlanıyo aztv 2 tane var 2 side çekmiyodu biss leri atıp denicem şimdi.. freakansı değiştimi yakın zamanda?
Neden bu maçı vermiyorlar anlamış degilim yok salı maçlarını vericekmiş o halde bu akşamki r.madrid-city maçını verdigi gibi ntv versin...
Frekans degismedi. AzTV frekansina Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ulasabilirsiniz.Alıntı:
Anlamayacak birsey yok. UEFA ile yayin haklari konusunda anlasma saglarken bir sözlesme imzalandi ve D-Smart Carsamba günü yayin haklarini, Star / NTV ise Sali günü yayin haklarini satin aldi. Galatasaray'in evinde oynayacagi rövans maci Star veya NTV'de olacak.