yok çok da ince değil normal yani. Aslında eski bir kablo da değil ama:( ben yinede bir kabloyu değiştirip bakayım.. Belki düzelir zaten 4-5mt.'lik mesafe lnb den dsecq 'ime
Printable View
yok çok da ince değil normal yani. Aslında eski bir kablo da değil ama:( ben yinede bir kabloyu değiştirip bakayım.. Belki düzelir zaten 4-5mt.'lik mesafe lnb den dsecq 'ime
bu durum diger komşularınızda olucak diye birşey yokAlıntı:
makinanin tuneri zayıftır ve sizde yayın giderken aynı antene baglı başka makina çalışabilir.
Örn:Goldmaster uydu alıcısı kullanıyorum.Tuneri en kaliteli olan makinadır.%100 iken skystar da sinyal yerlere sürünücek neredeyse :wave:
badtempered sağol. Belki de başka bir komşu makinesini açınca, bizim yayın gidiyordur.. Lnb 4'lü ayrı ayrı hatlar çekili ama, yinede belki sinyali düşürüyordur komşular? Bu mümkünmü?
Mümkün ise, sinyal güçlendirici mi lazım?
hayır öyle şey olmaz.Alıntı:
Bir tek aynı kablo loop baglantı dedigimiz yöntemle yani bir makinanın lnb outdan bir başka makinanın lnb in e baglı ise di*** yatay problemi oluşur onun dışında başka bir sorun olmaz
ne yapmaya çalışıyorsun
sağol badtempered. O zaman ben bir kablomu değiştirip deneyeyim
Kanal 24 türksat 3A ya geçmiş benim cihazımda 3A yok arama yapınca 2A da çıkmıyor Ne yapmam lazım yardım lütfen yada bilgilendirme bekliyorum
12679 v 8888 bu frekansı tarat çıkar
Ayrıca 24 Tv 'de Bundesliga maçları oluyor...
12679 V 8888 3/4 24 TV yeni frekansı
Kanal 24 oldu maclarda bis
1fff
12769
08888
V
1000000000000000
iyi seyirler