her şey satılmıyor alınanda var sayın başbakanımızın oğlu bilal bey bir tane daha gemi almış.hayırlı olsun
Printable View
her şey satılmıyor alınanda var sayın başbakanımızın oğlu bilal bey bir tane daha gemi almış.hayırlı olsun
sayın digix21 siz 2001 krizindeki durumu anlatmışsınız tıpkısının aynısı bundan önceki zihniyet işte tamda bu dediğinizi yapmıştı borcumuz imf ye almış başını gidiyordu
İstanbul da su bile akmıyordu yönetim berbattı ama çalışma bile yoktu.
Sular bilirsiniz şimdiki yönetimle akmaya ve kesilmemeye başladı,
yine İstanbul da çöp dağları vardı işte siz o idareden memnun kesimsiniz
Hasta olup doktora gidiceğimiz zaman sabah 5 te ssk kuyruğuna girerdik
Hastanenin eczanesinde ilaç bile olmazdı mecbur parayla alırdık
Yollar duble değil durmadan kazalar olurdu
Her ilde havaalın yoktu
Daha sayılamıyacak kadar hizmet göz ardı edilip sadece karalama kampanyası
siyasetten anlamam ama şöyle 10 sene geriye baktım hiç fena değil
Satış olayı iki yönlüdür;dış satım,iç satım.Alıntı:
Dış satımda değerini az bulanlar,küçük bulanlar elbette yaygara koparırlar.Ama iç satışta sesini soluğunu çıkarmayanlar zaten değerinin ne olduğunun farkındalar.:49:
Ben özelleşmeden yanayım ama özelleşmede yapılan en büyük yanlış denetim. Satılan her kuruluş yonetım biçimi anlaşmada alınan kararlar her zaman dikkatle denetlenmeli.
Otoyolların özelleşmesi bana göre geç bile kalındı. Eskiden yollar yamalıkla doluydu ve bu yamaları yapanlar sanki duble yol yapmış gibi parasını alıyorlardı. 2 senedir enerjisa tüm alt yapıda çalışma yapıyor ondan önce devlet memurlarının gönlü olursa yemek masalarından kalkarlarsa işler olacak.
Özelleşme olmadıkça devlet sömürülmeye devam edilecektir. Burda a hükümeti b hükümeti demiyorum ama 10 yıl önce yolların hali hastanelerın ve ezcanelerin hali okulların hali devlet dairelerin durumu ortadaydı. Hele ben hastaneden nefret ederdim ama şimdi randevumu alıyorum saatınde gidiyorum.
Her dönemde mutlaka kendşine bişileri yontuyor bunun önüne gecemezsiniz. Eskileri bir karıştırırsak eskiden hep benım cebime diyenlerin daha cok olduğunu hiçbir yarıtrım yapmadıklarını görebilrisiniz. Ayrıca fabrika acmak yer almakla iş bitmiyor önemli olan bu yapılanların kar ettirmesi ve güncelleştirilmesidir.
:45::8[1]::8[1]:
bence satilacak tek sektör saglik adamlar devlet hastenelinde sabahdan aksama kadar yatiyorlar bir cok calissiyoruz diyorlar gelsinlerde yurtdisinda calisma görsünler saglikcilar özellikle.her devlet sektöründe her müdürün kicinda bir hizmetli biz buralarda göremiyoruz adamlar masalarina kadar kendileri temizliyor aksam oldumu temizlikci gelir temizligini yapar cikar gider ona görede parasini alir