Abi sen elektrik işi ne oldu varmı gelişme
Printable View
hükümetin kepazeliği kelimesini çok ağır buldum. kepaze kelimesi benim lügatımda çok ağır kelime. ancak bende bir yakınımdan birşey duydum pazarda yumurta satan esnafa buzdolabı mecburiyeti getiriliyormuş bunun pratikte uygulanması imkansız birşey adam pazarda 150 koli yumurta satıyor buzdolabının alacağı 20 koli yumurta diğer 130 koli yumurtayı adam nereye koyacak + buzdolabına girip çıkan yumurta dahga çabuk bozulur adam 130 koli yumurtayı tezgahın arkasına koyaca buzdolabına sokup çıkaracak poşate koyup verecek başka çaresi yok buzdolabı gösterişten başka bir işe yaramaz.böyle bir uygulamaya giderken bu işi yapanlara hiçmi danışılmaz bakanların alt bürokratları hiçmi araştırmaz masa başında ahkam kesmekle bu işler olmaz.
sayın üstatlar çoğunuz duymuştur görmüştür sgk emeklilik konununu bundan sonra emekli olanın alacağı para 330 tl yani açıkçası gelecek yaşamda hırsızlık arsızlık dahada artacak bu akp olayı iyice azıttı bencede
AKP'nin kepazeliğini görmek için illa bir tarafınıza kazık girmesi gerekiyor değil mi?
Adamlar emlak-araba vergilerini çifter çifter aldılar....ANLAMADINIZ!!
Vergi-harç-haraç-ötv-ötv.nin kdv.sini - köprü otoyol geçiş ücretlerini kaldıracağız
diye geldiler...kaldırmak ne kelime bu vergileri katmerlediler....ANLAMADINIZ!!!
Yetmedi şimdi 25-30 yıl süreyle gelirlerini satıyorlar...HALA ANLAMADINIZ!!!
Hadi sattınız bari bu paraları ne yaptınız? Kime yedirdiniz diye SORGULAMIYORSUNUZ bile!!
Bu adamların halkın dini duygularını istismar ederek aldığı oylarla iktidar olup sadece kendi çıkarlarını kollayıp gözettiklerini İDRAK EDEMEDİNİZ.
Çünki bunları sorup sual ederseniz, RTE efendiye muhalefetten hayatınız kaydırmaya çalışırlar. Kendini iktidara adamış polis ve hukuk takımından oluşan özel ekipler sizin taaaa 3-4 yaşındayken kreşteki arkadaşınızın sütünü gizlice içtiğinize kadar her açığınızı tespit edip hemen suç duyurusunda bulunurlar.
Hatta ülkemizin o müthiş "DEMOKRASİ ortamında" derhal ERGENEKONCU yapılırsınız.
2-3 genç hükümeti protesto ediyor diye bizzat RTE tarafından TV.lerin önünde suratı hırsından patlıcan gibi morara morara bağırtıyla eleştirilip, polisin-savcının önüne atılırlar.
SEYREDERSİNİZ!!!
Ülkenin temelini oluşturan her türlü asli kuralın ırzına geçilir, okullarda,MECLİSTE, şimdi de askerlikte ülkenin varlığına,bütünlüğüne, laik ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlılık yeminleri kaldırılır.
SUSARSINIZ!!!
TÜM BUNLARA GIKINIZ ÇIKMAZ. ÜSTELİK GİDİP BİR DE OY VERDİYDİM DERSİNİZ.
Sonra ucu size dokununca "Vay efendim bir daha oyumu vermiyecem."
Şu saatten sonra versen ne olur vermesen ne olur. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş!
3 seçim boyunca oy vere vere bunları şımartıp başımıza çıkardınız.
Rejimi değiştiriyorum dese, artık padişahlığı geri getiriyorum, cumhuriyetmiş, demokrasiymiş
bunları kaldırıyorum dese (ki yavaş yavaş buraya doğru gidiyoruz)....
Artık satacak birşey de kalmayınca, yandaşlarına para yetiştirmek için bir gecede
tüm vergileri 3-5 kat artırsalar, akaryakıtı 10 lira yapsalar, elektrik her eve 200 liradan az gelmeyecek ona göre fiyatı ayarlayın vs.vs. deseler kim ne yapabilir?
Soruyorum NE YAPABİLİRSİNİZ? HİÇBİR ŞEY!!
Hangi mahkemede hakkınızı arayabilirsiniz bu hükümete karşı?
Öyle haddine mi düşmüş mahkemenin AKP aleyhine karar vermesi?
Sonra o kararı veren hakim-savcı'nın yedi sülalesi araştırılır.Ya lojman bahçesinde herkesin kullandığı
ortak bahçeye makrome yaptırdı diye, bir şey bulamazlarsa "yürürken ayağın yan basıyormuş" diye
adamın hayatını zindan ederler. Bir sürü hırsız,katil ve teröristi gizli tanık yapıp düzmece
fotoğraf ve sahte ihbarlarla adamı iftira çukurunda boğarlar.
Yapmadılar mı?
Protesto edelim, isyan edelim falan geçin bunları.
Beyinsiz koyunlardan oluşan milletimizin tıkı çıkmaz. Hadi çıktı diyelim.
Öyle Protestoymuş mitingmiş bunlar YASSAK! kardeşim. Polisi, hatta artık kendini,
kurumsal kimliğini bile korumaktan aciz, etek giydirilmiş askeri üzerinize salarlar.
Senin tek bir hakkın var. O da sadece 5 senede bir oyunu verirsin ya da vermezsin. Oyunu verdiğin AKP memleketi satsa ya da hilafeti getiriyorum dese bile itiraz hakkın yok!! Hele bir itiraz et sıkıysa.
Ama baksana hala oyunuzu da veriyormuşsunuz yahu!!! YAZIK !
İstedikleri gibi at oynatamasınlar, karşılarına doğru dürüst bir muhalefet çıkaralım. Meydanı BU KADAR DA boş bulmasınlar diye bir mantık yürütülmesi gerekir. Ama ona bile izin verilmiyor. Herşey AKP'nin olacak,onların istediği gibi yürüyecek. En ufak bir sağ karşı oluşuma ve harekete izin verilmeyecek.
Hatırlayın iki seçim önce Doğruyol ile Anap'ın birleşmesiyle orta halli bir sağ oluşum kurulacaktı. Mehmet Ağar yeni oluşumun başkanı ben olacağım dedi. Erkan Mumcu "tamam" demesine rağmen AKP ve gizli ittifakları devreye girdi, Mehmet Ağar'ın aklı çelindi, artık ne teklif ettilerse... bu oluşum bozuldu. Naklen yayında Erkan Mumcu 1 saat imza için Mehmet Ağar'ı bekledi.
Düşünün ki Numan Efendi'nin Saadet Partisinin % 0.5 oyunu bile istiyorlar ya! Yarım puan, yarım.
Ellerinden gelse MHP'yi de yoketmeye çalışırlar. Gerçi MHP sözde muhalefet eder gibi görünüp her fırsatta AKP'yi desteklediğini görüyorsunuz. Adeta AKP'nin yedek istepnesi gibi.Sözde muhalefet partisi!!!
Memlekette 10 senedir bu oyun oynanıyor. Bizlerin tek şansı seçimlerde güçlü bir muhalefet oluşturmak. Tabi AKP yeni oluşumlara izin verirse. Güçlü bir Muhalefet partisinin kurulması bile AKP'nin entrikalarından kurtulabilirse mümkün. Tayyip Bey, PKK konusunda birazcık eleştirdi diye HEPAR'ın genel başkanına alenen basın yayın yoluyla hakaret etti. Osman PAMUKOĞLU korkusundan televizyonlara da çıkmıyor artık.
Ülke ne hallere düşürüldü...Yazık.
mağdur olan birtek ben değilmişim.milletimizin hiç sesi çıkmazmış,korkudan..22000 kişi aynı durumda imiş.toplam 47000 kişiden bu şekilde para keseceklermiş.neymiş 17 yıl önce dükkan sahibi olduğun için kesinti yapmayı unutmuşuz,faizi ile beraber toplam,13.500.00 tl maaşından para keseceğiz dediler.adiliğe bakın.17 yıl önceki, olmayan borcu çıkartıyorlar birde utanmadan faizini istiyorlar.eski esnafların ve üzerine araç alanların.yani maaliye ye kayıt olanların,canına okuyacaklarmış.açları doyursun gözünü emeklilere esnafa tüccara çevirsin...
:present::present::present::present::present:
kardeş serbest piyasa var 1Alıntı:
banka akpartinin değil 2
sorunun bana çok garip geldi davayı kazanacağından eminim 3
yani şimdi mazot bilmemne bunları akp yapmıyor dünya ekonomik çukura girdi iflas bayrakları havalanıyor. Türkiye dünyadaki en iyi ülkeler sırasında bence. bende memnun değilim hükümetten ama. iyiside yok. bunu bilin. :sunglasses2:
Sanırım olayı tam İDRAK edememişiniz MOKUR arkadaşımızın ilk mesajını İYİ okuduğunuzda ne denmek istendiğini çok iyi anlayacaksınız.Olay basit o zamanlardada gelir vergisi alınıyordu aradan 17 yıl geçmiş el insaf yani normalde zaman aşımı sınırı maksimum 10 yıldır.Yani hukuken elektrik+su+telefeon vs vs bu faturaları bile 10yıl saklamak zorundayız...Burası tamam ama tamam olmayan 17 yıl önceki defterlerin bir şekilde açılması.Bu olayın tek bir açıklaması var artık KASA TAM TAKIR KURU BAKIR eskiden satacak ne varsa satıldı bu paralar önce MALUM yerlere gitti artanı ilede SEÇİMLERDE bir takım halk kesimine bir şekilde dolaylı olarak verilerek RÜŞVET karşılığı OY alındı...Ama şimdi artık elde hiç bir şey kalmadı gitti ee tabii dolayısı ile ESKİ DEFTERLERİ açmak akla gelen ilk şey oldu.TTNET i 6 ay kazancına elin ARABINA peşkeş çektiler sözüm ona bu KAR mış ne kar ama...Şimdide KÖPRÜ + OTOYOLLARI 5 milyar küsür DOLARA 25 yıllığına DEVRETTİLER.OIlaya bakın bu yerlerin yıllık geliri NET 700 Milyon DOLAR...Bu aldıkları rakamın önce 3/1 ini PEŞİN ödeyecekler geri kalanı ise TAKSİT TAKSİT.Oh ne güzel iş ama.KARA bak yıllık 700 milyon dolar NET kar bu hesaba göre 8 yıl sonra artık PARA basacaklar... Bunun adı TİCARETMİDİR şimdi bunun adı PEŞKEŞTİR.Üstelik gelecek zamlarla elde edecekleri gelir dahada artacak 8 yıldan daha az sürede Kara geçecekler yağma Hasan ın böreği....Daha ne DEFTERLER açılacak neler işte o zaman MİLLET biraz daha uyanacak ama her şey için dahada geç olmuş olacak...