İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Printable View
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Ustad vade gelmiş baş agrısı bahane bundan 2 ay önce emine diye bir kadın müslüm gürsesin ölecegini söylemişti babanın bu durumu kaldıramayacagını falan Videoyu ekledim seyretAlıntı:
[YOUTUBE]h46tP7U77Qw[/YOUTUBE]
allah rahmet eylesin.
Kemal sunal da son zamanlarında internetin hayatımıza girmeye başladığı zaman E-kolay reklamları ile bir süre anıldı. Müslüm babada çay reklamları ile bir süre tv ekranlarında devam eder. Ama sonrası malesef vefasızlık oluyor. İnşallah bu şekilde olmaz.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
usta zaten biliyoruz yogun bakımda olan hasta 3 aydan fazla yatıyor tabiki bu kişi sağlıklı olurmu demekki durumu kritik. ama ben bunu televizyondanda duydum mikrop kaptıgını ama bu şekilde degil adamın yattıgı yeri dezenfekte etseydiler belki buralara kadar gelmezdi ama allah yazmış artık bundan sonra ne konuşsak boşAlıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
''çok daldın beee.. baba bu sefer öğle daldınki sonsuza kadar''
allah rahmet eylesin...
milyonların gönlünde şarkılarıyla ve efendi sanatçı kimliği ile taht kurmuş hep söylediği damar şarkılarıyla bizi alıp deryalara götürmüş böylesine,büyük bir ustayı unutmak kolaymı sen hep kalbimizde yaşayacaksın, müslüm babaya allahtan rahmet acılı yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim.(Türkiyenin başı sağ olsun.)
Allah rahmet eylesin ailesinede sabırlar versin.
Ne söylesek boş sevenlerini avutmak zor muhterem hanımın başı sağolsun
mekanin cennet olsun babaa