Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
burası londra
PKK LILARLA KEMALİSTLER AYNI SAFTA. YAZIKYA ÇOK YAZIK HÜKÜMETİ YIPRATACAĞIZ DERKEN DÜŞTÜKLERİ DURUMA BAKIN.
iymisiniz, milleti bu kadar baskı altına almaya çalışırsan olacağı budur hangi hükümet milletle bu kadar oynadı, bu yadıklarımı sakın politik diye yadırgamayın iyi yaptıklarınada iyi diyorum o ayrı mesele kaç tane iktidar gazetisi bu olayları yayınaldı , Ne yazıkki Türk milleti kimsenin baskısı altında kendini ezdirmez ezdirmeyecek Türk milletini daha tanımamışsınız açın biraz tarih okuyun
Artık Türkiye değişiyor o eski sadece tek düzen bir ülke değiliz içimizdekileri kabul ederek onlarla yaşama yolunu seçiyoruz herkese hakkını verip saygı duyucaksın ki sende saygı göresin ve barış ortamı doğsun
Bende herkes gibi şehit olanlara çok üzülüyorum ama bu demek değildirki madem 30.000 şehidimiz var artık bunlarla barış olmaz devamlı savaşalım yıllardır bu bitmiyor bunu bitirmeyen üstelik parti de değil kaç yıl oldu
durmadan şehit üstüne şehit verdiğimizde daha mı gururlu olucağız kaç anne daha yanıcak ve üstelik 50.000 kişi daha ölse bu olay biticek dense ben ÖLMEYE BİLE HAZIRIM
ama iş öyle değil işte
Sonuç olarak Türkiye de artık dar kafa kalmadı değişiyor bu duruma herkes bir şekilde ayak uydurmak zorunda
Gelecegimiz Icin Bu Eyleme Katilan Herkese Kalp ten TESEKKÜRLER
[QUOTE=cemcemcem66;685046]"Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için Taksimi birbirine kattı."
"Karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."
"1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."
"Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."
"Gaza gelipte isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."
"Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"
SON OLARAK... Polisi şehit eden Kürt olursa terörist, Türk olursa kahraman oluyor. Gezi Parkı buna en iyi örnek şu an! Polis araçlarına taş atan çocuk Doğulu olursa HAİN, Batılı bir genç olursa Vatansever(!). Irkçılık ve faşizm, sosyalizm şemsiyesi altında ilerliyor.. Sizde destek veriyorsunuz. 1 haftaya kalmaz kokusu çıkar bu işin o zaman ne koyunmuşuz herşeye atlıyoruz mal gibi dersiniz..
:tongue::tongue::tongue::present::present::present::present::present:
tek kelimeyle harikasın
arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun türkiyede iç savaş başlamıştır yabancı basında güzel gaz veriyor türkler baş kaldırdı çünki öyle istiyorlar pkk lı yani bdp li millet vekili gösteride yaralanmış onun ne işi var orda kimse sormuyormu 34 tane kaçak sınırda öldü yine CHP VE BDP BAŞ KALDIRDI ağaç kesilecekmiş yine CHP VE BDP BAŞ KALDIRDI asker şehit olunca nedense bu CHP VE BDP BAŞ KALDIRMIYOR İSYAN ETMİYOR.