cumhuriyete inanan ve cumhuriyetçi olan zaten bunları biliyor. bilmeyenler dinlesin neler olduğunu ülkemizi ve ülke insanımızı piyon gibi kullanıdıkları bilsinler. memleket elden gidiyor vah vahhhhhhh.
Printable View
cumhuriyete inanan ve cumhuriyetçi olan zaten bunları biliyor. bilmeyenler dinlesin neler olduğunu ülkemizi ve ülke insanımızı piyon gibi kullanıdıkları bilsinler. memleket elden gidiyor vah vahhhhhhh.
o isim başına TC yazması bir çeşit protesto anlaşılması güç mü? yaptığınız şey bizi rahatsız etti, ne yapsanızda biz TC ye sahip çıkıyoruz demektir. senin verdiğin örnekle alakası bile yok. oy kullananlardan çoğu başlarına bunların geleciğin bilseydi eminim vermezdi. ama ne yazık ki bazı şeyler yaşanmadan öğrenilmiyor. kendine bir din imajı yerleştirmiş, herkes ne yapsa o sebep yüzüne olmasada doğru diyor. aynı futbol fanatizmi gibi. ben bu adamın düşmanı değilim. ama bu olayda yaptıkları bardağı taşırdı. zaten bu olaylarda bir yeter artık davasıdır. buna rağmen oy verenler varsa saygı (!) duyuyorum. elbette bu durumdan nemalanıp ülkeye zarar vermek isteyenler var. ama o da böyle ters davranıp onlara zemin hazırlıyor. zaten hakan_77 reis ne güzel özetlemiş:Alıntı:
okuduğun gibi cemcemcem66; bunların hepsi hazır senaryo. ve bazı kuklalar zamanı gelince indirilecekler (bkz. küba lideri, ırak lideri)Alıntı:
hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı
hani yeni dünya düzeni diye birşeyden bahsediyorlar biliyor musun? youtube the arrivals diye videosu var. dikkat ettin mi? hedef ülke Türkiye. din kisvesi altında kendini sevdirdi. şimdide icraatlere başlandı. bu tür olaylarla ülkeyi bitirecekler. madem mert başbakanda ne diye arap gezisine çıkıyor. ülkesindeki sorunla ilgilense ya...
kardes bak bu gün 03.06.2013 pazartesi 7 yada 8 ay sonra tam bilmiyorum secimler var ben senin o güzel hatirin icin bu mesaji kopyalayip bir köseye kaydedecegim o gün geldigi zaman ölmezsek sende bende burdayiz insallahAlıntı:
o zaman ben sana bunu aynen yazacagim senin yazdiklarindan anladigim secimlerde oy kaybedecek onu demeye getiriyorsun ama tekrar secildigi zaman yani oy verenler varsa saygi duyarim dedin ya o zaman bakalim ne diyeceksin
hakan kardese gelecek olursak onun mantigindan gidecek olursak bu adamlar yahudi :) el insaf tamam koplo teorilerini severimde bu kadarida biraz fazla olur kardes ha birde tc protesto icinse agac yaz kardes simdi oda protesto demek olmazmi :) saka saka istedigini yaz kardes ama sadece lafta kalmasin yeter
(Vatron bu mesaj tarafimca kaydedilmistir)
Şimdi; bu mesaj kaydedilmiş diye neden en sonda tekrardan yazıyorsun. Yazında kaydedeceğin yazıyor zaten? Ben oy kaybedecek diye birşey yazdığım hatırlamıyorum. İnşallah kaybeder. Saygı duyarım dedim, başka birşey mi demem gerekiyor? Söyle ne gerekiyorsa diyeyim? İma ettiğin şey nedir dostum açık konuş? Ama millette bu düşünce oldukça yine kazanır. Niye mi? Burda yazamayacağım şeyler var. Aynen dediğin gibi; ölmez sağ kalırsak görürsün komplo mu değil mi? Sen tüm bu olanların rastlantı mı olduğunu düşünüyorsun? Açıkçası bunları ilk duyduğumda bende inanmamıştım. Ama yavaş yavaş arap ülkeleri karışıp sıra bize gelince durum meydana çıktı. Ülkenin önemli yerleri ve kuruluşları bir bir yabancılara satıldı. Adamla kim zıt giderse direk batırıldı. Ben zaten türk olduklarına inanmıyorum. Bu benim düşüncem. Ama emin ol sadece ben düşünmüyorum. Ağaçta yazarım başka birşeyde sıkıntı yok. Emin ol ben ve benim gibi düşünenlerde lafta kalmaz!
BIRDE SON olarak siyasetle alakali (laf atilmasi haricinde) bir daha yorum yapmayacagim olay baska yerlere gidiyor kimseyle atismak yada kimsenin kalbini kirmak istemiyorum
izlerim. ama gerekçesi ne olursa olsun böyle bir durumda ülkesini terketmemeliydiAlıntı:
beni kastediyorsan kalbim kolay kırılmaz. ama haksızlığa gelemem.