hiç bir söz söylemeye gerek yok zaten hıyar kendine bir isim bulmuş..
Printable View
hiç bir söz söylemeye gerek yok zaten hıyar kendine bir isim bulmuş..
izmirli olarak büyük utanc duydum bu izmirli olamaz aciz zayıf dosdu olmayan hic kimse tarafından sevilmeyen çünkü sevginin saygının ne oldugunu bilmezinsan süretinde aciz bir mahluk söylenecek birşey kalmadı hey insan müsvetdesi önce kendini tanı aynada kendinle konuş aynadan yansıman bile senin yüzüne tabi yüzün varsa o bile tükürür olmayan yüzüne sen bu yazıları okuyup zevk alıyorsundur tüm foruma saygı sevgiler
namınla öllen şerefsiz bence bu adama şerefsiz demek azoldu ama form burası yoksa sevindirirdim haysiyetsiz
yazıklar olsun böyle adi insanlarda var bunların soyu ne zaman kuruyacak uyuz it
Ahmet_35 is a şeref-LESS man. :))
çok ayıp :nono: :nono: utanmalısın burdan hepimiz faydalanıyoruz yakışırmı.
Bu şekil site içine kod yazmayla,site url si vermekle site hacklenmez...olsa olsa o linke giren kişilere virüs,trojan,dailer falan bulaşır...
Tuhaf bir durum daha öncede başka bir siteye böyle site içine bir şeyler yazıp hacklemeye çalışan biri olmuş...o kişi aynı olabilir...inşallah yanılıyorumdur...neyse...zaman gösterir her şeyi nasılsa...sevgilerimle...
buna şerefsiz değil başka şeyler denir ama söylemeyecegim biri banlar manlar:)
ülen o kadar hack merakın varsa gitte islama dil uzatan ya da pkk ya hizmet veren ya da insanlara zarar veren siteleri hackle de herkes adından övünerek bahsetsin burda bu foruma zarar versen ne olacak????ancak oturup kendin gibi çapulcularla muhabbet ederken şu forumu şöyle şöyle yaptım diyeceksin o kadar !!! onlarda kalkıp sana madalya mı takacak yani??!!! tanıdığım güzel bi kınacı var adresi vereyimde ordan 1 kilo kına al belki yakarsın bi yerlerine!!!!