Karasal Marasal Hİkaye Ben De 4 Çanak İstedİĞİ Mİ Seyredİyorum.
Printable View
Karasal Marasal Hİkaye Ben De 4 Çanak İstedİĞİ Mİ Seyredİyorum.
İstanbulda AnkarA,da kaplo,lu Yayın 1 aylık ücreti 6 ytl,mi. bir Arkadaşa ankarAda 2 ayda 11 ytl veriyorum diyor kaplolu yayına belgesel ve sinemalara ? dogrumu + Almanya,da kac para kaplolu yayın ?
saygılaR.
Kablolu TV'ye uzun süredir gereken önem maalessef verilmiyor. Kanal sayısı epey bir zamandır aynı, yayın ve ses kalitesi ise uydunun 10'de 1'i bile değil bence. Halen Mono. Tek artısı NBA, Discovery, National Geographic, vs gibi kanalların olması. Ancak Kablo Tv genede ucuz bence, ayda 7 YTL onca kanal için birşey değil...
başka hanig kanall var kardeş belgesel,lerden haric. haber ve vs vs mi ?
bana şimdilişk 50 kanal yeter ben ne yapıyım 300 kanalı. zatten benim şharp lorenz 99 kanal
corum/osmancik,ta kaplolu yayın varmı bilen varmı ? ArkadaşlaR. ?
ya arkadaşlar anladığım kadarıyla karasal yayında başka uydu izleme imkanı yok ben erzincandayım ve uydu montajı yapıyorum ve işim gereği biliyorum ki halkın %60 ı diyebilirki çift çanak kullanıyor,onun için diyorumki karasal yayın gereksiz zaten kimse de kullanmaz.
:46: :clap2: :45: karasal yayında her istedegim yayını izliye biliyormuyum hayır ozaman neden karasalı neden tercih edeyimki bence karasal yayın sadece milletin kapasını karıştırmaktan mide bulandırmaktan başka öteye gitmez bence en iyisi gene dijital yayınlar dijital sistemde ne istersen mevcut
bence
en iyisi gene bizim sistem canak anten işi dijital hezaman var olmalı çünkü karasal yayın kısıtlı bu yüzden gene en mantıklısı dijital sistem ben dijital sistemden yanayım saygılar
ya arkadaşlar bagımlılık bizi bozar istedigimizi istedigimiz an seyretmek varken bagımlılık niye hemde uyduyla hemen hemen aynı fiyata
onların olsun yaptıkları onu çok önce yapmaları gerektiii daha yeni yapıuyorlar onunla ugraşacaklarına internete bi çözüm bulsunlar
onuda dünyanın internette geldigi nokta fizan dayken bize bir karış yol aldıırmazlar......kendilerden istenen bizi bıraksınlar engel olmasınlar yeterrrrrrrrr
verdiklerini seneler önce vermeleri gerektir
bencede gereksiz bi durum söz konusu.diyelimki şehir merkezinde diyilde yaylalarda yaşayan kişliler nasıl bundan faydalanacak.ama diğital sistemle faydalanabiliyor.devletin bunun için baya bi gideri olacak.yazık bence.tamam teknolojiyede saygımız var geri kalmayalım.ama türkiyenin şuan paraya ihtiyacı varken bu sisteme bütçe ayırması gereksiz.vericileri yenileyecek veya düzenleyecekler.zarar valla başka bişey diyil
gereksiz
ben uydudan istediğim yayınları alıp izleyebiliyorum
oysa karasal yayında ne verirlerse onu izleriz
karasal yayın almanyada 2006 başladı,isviçre bu sene karasal yayına geciyor.