usta sizin verdiniz linkte Karşılaştırma listenizde ürün bulunmamaktadır cıkıyor
Printable View
usta sizin verdiniz linkte Karşılaştırma listenizde ürün bulunmamaktadır cıkıyor
aşağıdaki karşılaştırmayıda okumanızı tavsiye ederim. Fikir sahibi olmak için..
Özellikle Osman usta sana demiştim alacaksan Pansaonıc ST yada VT serisi al demiştim . Bu serlerde yansıma sorunu diğer markalara göre çok daha az hatta VT serisinde yok.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
alışverişte sorun cıkmaz deyil mi usta sonuçta kiradi kartı ile alacagız adam ister istemez korkuyor heryerden alış veriş yapamıyoruz saygılar
İstanbul bilişimde olcağını sanmıyorum köklü bir firma yalnız panasıc ST50 yi alacaksan telde MKV oynatıp oynatmadığını bir sorarmısın. Ona göre al derim. ST serisinde guncellemelerden sonra oynattığını biliyorum ama emin ol.
stokta yok şuanda heber verilmesi için not bıraktım bilmiyorum artık
başka nerden alabiliriz bunu
Media mark ta olabilir. Diğer elektronik mağazalarındada olabilir.Alıntı:
Hocam bak dediğim gibi film le falan çok işin yoksa LED al bütçeyi fazla aşma..
Aslında ben bu konularda artık fazla öneri yapmak istemiyorum.. Çünkü işin açığını söylemek gerekirse ben ve benim gibiler artık işin çığrını çıkardık. Biz inini dibini araştırırız. TV alacaklarında işin açığı kafasını karıştırırız. bu konuda sancaktar hocamla biz kafa kafaya verdikmi hep yeni projeler ve yeni fikirler çıkarıyoruz sonra cık cıkabilirsen işin içinden :8[1]:
Ben akşam gelir uydu alıcısında 2-3 saat tv izlerim dersen enerji tüketimide az olur ***fine bakarsın LED tv ile..
alacaksın bir phılıps 6000 seri ve üzeri rahatına bakacaksın
ben merterdeki a/v merkezine gidip samsungla beraber - panasoniğin vt serilerine de bakmıştım volkan...onlardada yansıma vardı ama evde sanki bambaşka oldu... bizim salon dikdörtgen şeklinde. kısa kenarın birinde camlar var. diğer tarafına tv yi koymak zorundayız...(tv büyük çünkü) bu sefer camdaki gündüz ışığını öylebir yansıtıyorki ayna mübarek... bilemiyorum led te yansıtırmıydı. oldu bikere dedik acı acı. koyu renk perde alıp kapatacağım gündüzleri. hiç aklıma gelmezdi tv den bu sebeple pişman olacağım. ama diğer özellikleri süper. yani o 3d olayı aklımı başımdan aldı. bende sürekli 3 d filmler indirip 1 tb lık harici diskte seyrediyorum. yahu süper bişey nasıl yapmışlar bilmem... 3 d alan pişman olmaz herhalde. selametle...