bencede kapatılsın
Printable View
bencede kapatılsın
bence para tuzağı calısan çocuk başarılı zaten
ersande değil okulda eğitim olmalı.ama öğretmenlerimiz bir kösede diğer kösede ödrencilerimiz sigara tüttürüyor.maalesef okulda ev ,araba,gibi düşünceler hakim ögretmenlerimizde.
SİVAS EĞİTİMDE 73. SIRADA ...
mesleki ve teknik ortaöğretim okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin okullarda yapılan sınavlardaki aldığı puanlardan yola çıkarak “SİVAS EĞİTİMDE 73. SIRADA
81 ilde sıramıza bakıyorum.utanılacak durum
Mesele DERSHANELER değil mesele başka,,, bunlar çok güzel GÜNDEM değiştirme HAREKETLERİ.!!! Şu hale bakın Sn.Başbakan daha CUMARTESİ günü DİYARBAKIR' da KÜRDİSTANDAN dan ve ÜSTÜ KAPALI olarak GENEL AF tan bahsetmeye başladı BİZLER neleri tartışıyoruz.!
kapatılsın herşey ranta dönüşü.
hüseyin kardeş siz nerede yaşıyorsunuz atıp tutuyorsun...
okullar sıra yok defter yok ayakkabıyok üsbaşyok
1970'li yılların chp'sini çok güzel tarif etmişsin,seni tebrik ederim zeki kardeş....
sana tavsiyem sabahları yayınlanıyormuş bana da denk gelen --müge anlının proramını bir izlederim
bizim buradaki dersaneler konusuyla müge anlının polisçilik oynadığı programın ne alakası var...ne kendisini nede o tip aylakçı işi proğramları sevmemde izlememde....
Ülkemizde eğitim eşitliği anayasaya göre var.Fakat eğitim kalitesi şehirden şehre okuldan okula değişiyor. sistem parası olan eğitim alsın olmayan çırak bile olamasın sistemi. parası olan özel okullarda her türlü eğitimi alıyor olamıyanda devlet okullarında birşeyler yapmaya çalışıyor. Baba anne yemeyip giymeyip dersaneye göndremeye çalışıyor. Sonuçta Çoçuğu ünüversiteyi kazanırsa bütün sıkıntılarını biryana bırakıyor.kaliteli işini seven öğrencinin dilinden anlayan eğitimciler olmadığı sürece dersanelere ihtiyaç vardır.
bence kapatılmasın aksine teşfik edilmeli ve destek olunup gidemeyenler ücret yönünden desteklenmeli.
Alıntı:
senin kafan başka yerlere çalışmasın benim dediğim senin havaattığın okullarda tablet vesair var diyorsun !
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
benm dediğim dersane bunlar nerde senin dediğin lattap 20 kişilik sınıflar
şimdi anladın sen ! polisiyeci seni