Dosyaları foruma aldım isteyenler yükleyip deneyebilirler. Kolay Gelsin...
Printable View
Dosyaları foruma aldım isteyenler yükleyip deneyebilirler. Kolay Gelsin...
mesaj yazdığım esnada dosyalar verilmiş görmedim tşk. ederim
org kumandanın kristalini değiştirdim yine aynı çalışmıyor kumanda akıllı kumandada çalışmıyor acil yartim
arkadaşım sen vatandaşla ****** mı yapıyorsun yok kristal değiştir yok bilmem ne vatandaşın vaktini niye boşa harcıyorsun birşey ya oluyordur ya olmuyordur ibirtane bile ok. diyen çıktımı çıksa cihazı 10.cu kattan aşagı atacağım.
arkadaşım yapmagığım kalmadı ama ııııııh yemiyor. bu bana gazoz yazılım gibi geldi
cw sistem,li kanaları acıyormu mesala sirüs,ArkadaşlaR ?
arkadaşlar cihaz açıldığında üzerindeki fonksiyon tuşlarından kurulum ayarlarına geliyorsunuz şifre istiyor ,cihazın kumandası hiçbir şekilde çalışmıyor(kristal değiştirmeylede bu iş olmuyor) bu yüzdende daha ileri gidemiyorsunuz kumanda sorunu aşıldığı vakit güzel olacak ama bununda halledileceğine pek umudum yok.22 kişi yazılımı indirmiş çalıştırabilen biri varsa bizede nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur eğer olmuyorsa adminlerden ricam dosyayı forumdan kaldırmaları olacak saygılar.
org kumandanın kristalini değiştirdim yine aynı çalışmıyor lutfen:praying: yardım beni sinir ettı:crashs:çalışmıyor :crashs: çalışmıyor :crashs: çalışmıyor:crashs:
o zaman gene 520 orjinal emu,suz yazılımları atın zatten Emulu,yazılımlarında bi tek MOTORS tv var 11137 hotbirt.