operatörlere taksit sınırı yok onlar yaşadı telefon satışları patlar tarifeler üzerinden,memurda artık baharı bekler telefon televizyon bilgisayar almak için
operatörlere taksit sınırı yok onlar yaşadı telefon satışları patlar tarifeler üzerinden,memurda artık baharı bekler telefon televizyon bilgisayar almak için
cebimizin enflasyonu yani hissedilen enflasyon ki beni bu ilgilendiriyor %200 nasıl ayağını yorganına göre uzatacan bi kere ayağını uzatabileceğin yorgan yok ortada önce vatandaşa yorgan versinler vatandaş o zaman ayağını yorganına göre uzatır..başbakana 200 koruma vatandaşa tasarruf ne ala memleket
9 taksit sınırı mahkemelik kartların azalmasına sebep olacağını zannetmiyorum. (mahkemelik olacak kişi için 2 taksitede indirsen sınırı yine mahkemelik olur. )
ama ödemelerine sadık sabırsız müşterilerin a/v ye çıkması azalacağından olan esnafa olur gibi geliyor.
hükümetin aldığı bu kararı eleştiren arkadaşlar acaba 9 taksit sınırlaması deyilde 15 taksit sınırlaması getirseydi bunu ne şekilde eleştirirlerdi bunu merak ediyorum...hükümet bir karar alıyor fakat gelin görünki ne isaya nede musaya bu alınan kararı beyendiriyor....yalnız burada deyil ülke düzeyinde billi bir istemezük kesimi varki bunlar tayyibin yaptığı hiçbirşeyi beyenmezler,tayyibin söylediği en olumlu birşeyin dahi zıttını söylemek için birbirleriyle yarışırlar...bu kesimin tayyibe yaptığı terbiyesizliği gören vatan daş tayyibin politikalarını beyenmiyor olsa bile sırf inadına bu adama oy veriyorlar....birilerinin önünde ceket iliklemeyi,el pençe divan durmayı,giden ağam gelen paşam edebiyatını kafalara sokup devletin malı deniz yemeyen keriz sözleri ve tavırları onyıllarca bu milletin beyninde nasıl yer etti sanıyorsunuz.....işin özeti şu...12 yıllık akparti iktidarı nedeniyle aç kalma tehlikesi beliren chp ve onun yandaşı olan sermaye ile çevresi yanına fetullah gülen ve onun ikamet ettiği Amerika ile israili alarak 17 aralıkta rüşvetle kılıflandırılmış güzel bir tezgah hazırlamışlar...bu dümeni tayyip yutmadı halkında yutacağını sanmıyorum.....bu arada 17 aralıktan bir iki gün önce piyasadan 2 milyar dolar toplayan bankasyayıda bu kehanetinden dolayı kutlarım...
Pahalı bir şey aldığın zaman 9 taksit oldumu taksit fiyatları artacak bence iyi olmadı
bence iyi bi uygulama ben hic kredi kartı kulanmıyom
alakası yok hocam beleş dagıtılar peynır ekmek gıbı sonra soyle oldu boyle oldu 9 taksıt olsa ne olacak odemeyen yıne ödemeyecek yıne 950 maas alıyorum 1250 tl kk lımıtı harcama yaparken hep dıkaat ederım k. k lımıtınden hep 500 tl bırakırımcunku maasım mın uzeınde harcama yapmak dogru olmaz adam örnek 150 aylık kredı kartı taksıtı var bunu asagarısı 40 lıra gıdıp 40 lıaryı öduyor bır ay boyle 2 ay boyle fıa bıne bıne eee kart magduruyom
benım bır tanıdık var adam tum bankalardan kırmızı kalemı yemıs esıne gelen kartı kullanmayı baslıyor ılk ayda asgarı ödemyı baslıyo lımıtı doldurmus daha ılk ayda yahu
15 hesap kesılıyor sa en gec 2 gun ıcınde aylık ne kadar kulllanmısım 300 tl o para yı hesap kesıp tarıhınden önce hazırlarım ve hiç sorun yasamadım
kredı kartı = cebındekı paradır cebınde para yok k.kartı kullanıyor
Çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz.Tarafsız biri olarak muhalefete diyorum ki başbakanın üzerine giderek kesinlikle indiremezsiniz, tavsiyem yaptıkları olumlu şeyleri olumlu olduğunu açıklıyarak ben dahada iyisini yapabilirim diyerek bir nebze olsun kazanma şansları olur.
hiç taksit yapmasınlar peşin olsun herşey al gülüm ver gülüm eskiden kredi kartımı vardı
Taksitler bahane DOLAR ve EURO ŞAHANE.!!!!! 2.30 + 3.12 dayandı hadi hayırlı işler.