Şifreleme sistemi ne olacak bilen varmı?
Printable View
Şifreleme sistemi ne olacak bilen varmı?
güzel bişeyler yaparsalar üye olunabilir dsmartta avaz avaz bakar dingiller..
selam arkadaşlar d-smarttan ayrılan kanallar TÜRKSAT uydusundamı onları seyretmek için ne lazım .
Doğrudur bu kanallar türksatta yayın yapıyor.Ancak arkadaşların söylediği gibi irdeto2 şifrelemesini kullanıyor.
Türksatta yayın yapıyor dostum.Şuan test aşamasında modül dağıtılmaya başlamış.Hatta forumda kullanan arkadaşlar var.
Bana gonderdiler ama daha kargodan almadım normalde tuncay beyin bana dedigi test kullanıcısının cok fazla oldugunu artık veremediklerini söyledi biraz bizim site vs oldugu için deneme yapmamın uygun olacagınıı söylediler bakalıım deneyip görecez
Modülün 1 yllık ucreti 149 TL olarak verilmiş H.D. adlı sitede..
[COLOR="Blue"]Dost bu fiat gerçekse,bence başlangıç için çok fazla.Hesaba-kitaba aklı eren biri değilim.Ama taktik olarak zemine sağlam basacak bir politika izlenmeli.D-Smartta bile 33 HD,50'yi aşkın SD kanala 190 TLye modül satılıyorsa, bu çok uçuk bir fiat. Ben yine de başarılar dilerim.Pazarlama üstadlarının bir bildiği olmalı.Olmalı ama,ayakları da yerde olmalı!...:wave::wave:/COLOR]
Alıntı:
arkadasa kesınlıkle katılıyorum 9 10 kanal ıcın asırı pahalı ayrıca her saat yada hergun degısık fılm veremeyeceklerı ıcın gercekten ucuk fıyat bende d smart vardı 3 yıl kullandım aynı fılmlerı defalarca dondurup duruyorlar