Printable View
Alıntı: Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Abi şike ve Fenerbahçe yanyana düşünebiliyomusun hiç.. Bizde yalan yok şike hiç yok :):):45: diyecek bişi bulamadılarya hemen şiktirike pardon şike diyolar:00000004:
Haydı Fenerbahçeliler bekliyoruz... Yalnız bırakmıyın bizi
Alıntı: okinava Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hakancıgım şike ve fenerbahçeyi yanyana kesinlikle düşünemem çünkü şike ve fenerbehçe içiçe :8[1]: :8[1]: :28: Yok be abi yalan haber bunlar inanma sen :):):):puah:
bizim aslanlar uyuyo yarın görürsünüz siz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. GALATASARAY
3-1 öndeyiz :)
Alıntı: mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. iyide demişsinizde yanlışlıkla gs ya atmış olmayasınız orda oy göremiyomda :8[1]: aaa benim oyum nereye gitti :devilprv: oy vermişsiniz diyor ama oyum yok :(
Alıntı: okinava Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hakancıgım şike ve fenerbahçeyi yanyana kesinlikle düşünemem çünkü şike ve fenerbehçe içiçe :8[1]: :8[1]: :28: fener +gs =bjk-ts.bjk.gs=gene elde kalan fenerbahçe :8[1]:
Alıntı: Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. aaa benim oyum nereye gitti :devilprv: oy vermişsiniz diyor ama oyum yok :( olurmu lütfen baştan beri kontrol panelindeyim gelen gidenleri görüyorum :8[1]: oraya sadece bir co admin girdi :49:oda gs lıydı bu kadar :8[1]:
Alıntı: mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. olurmu lütfen baştan beri kontrol panelindeyim gelen gidenleri görüyorum :8[1]: oraya sadece bir co admin girdi :49:oda gs lıydı bu kadar :8[1]: düzelttim ben :)
Alıntı: Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 3-1 öndeyiz :) kardeş gs liler kötü bastırdılar beha :49: :(