-
Reklam arası filim izliyorduk ama yinede şifreli paketlerin yanında insanın sinema zevkini karşılıyordu birçok süper filmi bu kanallardan izlemiştim yazık oldu yasakcı anlayışın her türlüsüne karşıyım bu kanallara tüketici hakları korunması açısından bazı yaptırımlar uygulanabilirdi kapatmak yanlış oldu ...
Bir keresinde yfkacı dükkanına yufka almaya girmiştim malum kanalda ger*egedan krem anlatan bay herşeyi anadan üryan anlatıyor yufkayı verecek bayan kıpkırmızı olarak bir koşu kumandayı aldı tvyi kapattı bende rahatladım gerçekten bu gibi reklamları çocuk çoluğun uyanık olduğu saatlerde oynatmak çok ayıp oluyor ama yinede tv kapatılmasına karşıyım saygılarımla:459956:
-
@sensi sana tamamen katiliyorum :459956:
-
hocam misafir geliyor türk flimin ortasında yok gergeden yok dinazor eczaneye dönmüştü resmen.... uydu cihazında kaplamasıda cabası....
-
-
RTÜK,ilk kez yerinde bir uygulama yaptı.Bundan daha önemlisi konunun takipçisi olmak;yine kulağının üstüne yatarsa çok sürmez yeni adlar altında yeni işgalciler olacaktır.Denenmiş ve görülmüştür ki,bu ülkede vergisiz ticari dehalar hep varolmuştur...:tongue:
-
Daha önce kapanan kanallar test a, b,c... falan olmustu. Onlar halen duruyor. Çok sürmez onlar tekrar yayina girer.
-
animal box dunden beri açıktı.
belgeselleri iyide reklamları dolandırıcı
-
hanı kapatılmıstı 12685 frakansı calısıyo su an ızlıyorum
-
süper olduu gereksiz yayınları vardı
-
kanalların hepsi geldi sadece reklamları hoşuma gitmiyor