Lg 55 ub 830v 4k
Printable View
Lg 55 ub 830v 4k
Lg 55 ub 830v 4k birde lg 42 lb 760
İmzamdaki 2 tv var. Ama görüntü canlılığı konusunda Samsung daha iyi. LG nin panel aydınlatması zayıf kalıyor.
Hayırlı ramazanlar, bende tüplü den kurtulup dehili uydulu tv alayım dedim,niyetim ayrıca uydu cihazı olmasın idi, phlıps tv aldım, görüntüsü iyi,genelde memnunum,fakat dahili uydu bir işe yaramıyormuş,dolayısıyla eski uydu da HD olmadığı için mecburen yeni cihaz alma zorunluluğu doğdu.kısmetse editör hacamın tavsiye ettiği cihazı almayı düşünüyorum, hele ramazan geçsin.Netice olarak tv den memnunum, sağlıcakla kalın
Şimdilik lg hd kullanıyorum uygun fiyata löve bulabilirsem almayı düşünüyorum bu markanın tüplüsünü kullandım ondaki renk canlılığı lg de yok.
55 inç vestel ultra.4k
filips 4k 3d android 49 pus 123 akran 1 yıl oldu tv nin dihili uydusu kötü bende 3d machina aldım 2 si süper uyumlu aoldu zannedersem türkiyede en net benim tv android olması ayrı güzel istedigim filimleri tam ekran olrak izleniyor 4 cekirdek olması iyi hızlı smart kullanıyorum şu an icin memnunum görüntü icin filipstv yanına 3d machina alırsanız sanırım süper ikili olur konu acılmiş paylaşayım dedim yanliz android tv alacak arkadaşlara tavsiyem android 5 lelipop veya 6 sürümü cıktı deniyor bunlardan birini alın android 4 4 2 kitkat eski sürüm benim tv gibi cok uygulama yüklenimiyor bilginize genede tavsiyem androidli bir tv almanızdan yana
Sanırım burda en geri kalmış benim. Hala SONY 72 ekran tüplü tv kullanıyorum. Görüntü çok süper o yüzden ona kıyıp LED tv ye geçemedim. Saygı ile.
32LB652V LED CINEMA 3D Smart TV