-
Ben 1964 doğumluyum. Siyasetin ,kardeş kardeşin birbirini öldürmesini ;orta okula giderken yolumun çevrilip ,sen sağcımısın solcumusun diye sorulduğunu yaşadım.Benzinin, gazın (tüp gaz) yağın.vs kuyruklara girip alındığını yaşadım,ama hiç bu kadar karamsarlığa kapılmadım.Bu nasıl bir yönetimdir,bu nasıl bir devlettir benim aklım mantığım almıyor ya bu kadarmı rezillik olur.Arkadaşlar ben o parti şu parti mensubu olarak konuşmuyorum sadece evlatlarımızın ve Türkiyemizin huzurunu istiyorum.Her kim bu ülkenin çıkarlarını kendi menfaatlari üzerine kullanıyorsa Allahın gazabı üstünde olsun.
-
17 polisimiz şehit olmuş. Bumu bizim askerimiz. Helipkopterde ucaktan at mermiyi bombayı. Terör içimize sızmış alın niye çözülemiyor diyoruz. Pkk nın vurmasına gerek kalmadı :(:(:(
-
Bu olayın demokrasi ile yakından uzaktan bağdaşır durumu yoktur...
Bu denli plansız,proğramsız bir darbe girişimi sadece demokratik gelişmeye zarar verir.
Yurtta barış,dünyada barış anlayışı yerine içerde:etnik,mezhepsel ve siyasi ayrımcılığın,dışarda ise uzak yakın tüm komşularla sorunlu ülke olmanın basiretsizliğini gösteren bu siyasi yapının belkide son oyunudur.Bu da olur mu,demeyin.Unutmayın ki,Hitler de kendi parlamento binasını yaktırmıştı..Ne adına? Almanyaya demokrasi getirme adına.Sonucu hepimiz biliyoruz:Hitler faşizmi sadece Almanyayı değil,tüm Avrupayı yıkıma uğrattı...
Ve darbe başladığı gibi bitti!...
-
bu guzelim ulkemize bu girisimi yapanların ALLAH belasını versin.
-
CAMİLER'den, Allah -ADINA Cumhurbaşkanımız adına meydanlara çıkın anonsu yapılıyor.Allahım sen benim akıl sağlığımı koru Ya Rabbim...
-
vallahi türkiye için iyi olmadı akıllı olmak lazım polis bizim asker bizim bu iki kanadı karşı karşıya getirenlerin allah belasını versin
-
Fox resmen savaşı veriyor
-
Milleti akıllı olmaya davet etmek lazım kurt dumanlı günü sever iç savaşa sürüklenmek çok tehlikeli bir durumdur HERKESİ SAĞDUYUYA DAVET EDİLMELİDİR
-
TBMM vuruldu asker ateş acıyor halkıına böyle şeye ilk kez duyuyorum görüyorum yazıklar olsun bu darbeyi yapanlara
-
türkiye için en tehlikelisi ASKER ve POLİSİ kartşı karşıya getirmek bu zamana kadar olan darbelerde halk ve polis asker ile karşı karşıya gelmemeştir ben çok darbe duydum ama meclise uçak ve helikopter ile bomba atılmasına ilk defa tanık oldum MİLLETCE UYANIK OLMAMAMIZ LAZIM paniğe gerek yok