Yeni paketler online işlemlere eklenmiş
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Tam kazik paketi olmuş
Fiyat çok yüksek şimdiki fiyatı bile yüksek buluyorum bu şekilde 9. Ayda biten aboneliğimi sonlandırırım.
Ben iptal ettirdim bile. d.türk iptalden aradılar sporun yıldızı paketini 6 ay 50 tl. geri kalan 6 ay 99 tl olsun dediler. Bu fiyatlara olmaz dedim kapattırdım.Çok istersem d.türk play yada alternatiflere yönelirim
Birisi bunlara bu ülkede asgari ücretin 1.404,06 TL olduğunu hatırlatsın. 100 TL nedir maç keyfi için, pardon 99 TL.:46568926:
şöyle bir teklif geldi.Lig+premier +400 kanal,belgesel film vs. ilk 3 ay 12.50TL.??? :49857458:
Seni arayacaz diye sms geldi halen arayan yok ben bu paket sistemine 100 tl vermem iptal ettircem ona ver buna ver birşey biriktiremedik
d.türkten başka diğer bütün platformların 15-20 tl ye ful paket verdiği bir sistemde bunlar 99 tl ye spor 129 tl ye ful pakete nasıl müşteri ararlar anlamak mümkün değil. Bu fiyatlara buldukları müşteride sayılıdır bence
bana digiturk müşteri temsilcisi su fiyat teklifi yaptı Kutu HD ile değişiyor belgesel+beinsportlar+beın movies turk acık+ 12 ay boyunca kredi kartına 69 tl dedi kabul etmedim düşünecem dedim cok fazla geldi ya
Bugun digiturk yetkili bayide kadınla birebir görüşmede şu fiyatı aldım kabul ettim
Digiturk eutelsat paketi;
-Sagencom IQ plus HD cihaz hediye
-Sporun Yıldızı Paketi
-3 ay sinema paketi hediye
-Bein movies turk kanalı hediye
-Giriş paketi kanalları-cocuk-belgesel standart kanallar hediye
-Bein Connect Uygulaması 1 sene ücretsiz bein sportları izleyebiliyoruz
Hepsi 69 TL Kredi kartına 12 taksit