cıhaz acıkken yukleme programını aç ve com ayarlarını 2ye getır ve yenıden bıre getır sonra ustsagdakı tusuna bas sesli bır uyarıyla acılır kolay gelsın ben boyle yapıyorum ılk aldıgımda bende cok ugrastım kolaygelsın:45:
cıhaz acıkken yukleme programını aç ve com ayarlarını 2ye getır ve yenıden bıre getır sonra ustsagdakı tusuna bas sesli bır uyarıyla acılır kolay gelsın ben boyle yapıyorum ılk aldıgımda bende cok ugrastım kolaygelsın:45:
sat finder 2 nin pic dosyası olan. varmı pic silindi haliyle cihaz çalışmıyor elimde pic programmer var dosyayı bulamadım
satfınder2 yazlım atma
slm arkadaşlar bende satfinder2 cihaz var bu cihazım türksatı çok kolay buluyor fakat
HOTBİRDT HİSPASAT SİRÜS EUTELSAT ASTRA uydularını bulmuyor cihazda sinyal bulmada problem var lütfen bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olsunlar lütfen............
bende kullanıyorum çokda rahat buluyor sizde şu sorun olmuş olabilir ayarlara gidildiginde her türlü lnb ye baglıyoruz ve çoguda eski lnb ler oluyor öncelikle
yükleme programı ile yeni frekansalrı manuel ekleme veya programdaki frekansları yükleyin
2 cihaz içinde bd 139transistör varıdr işte bu eski lnb lere takıldıgında o arıza yapıyor ve degişmesi gerekiyor
benim görevli arkadaşlardan ricam bu satfınger2 nin son güncel yazılımı varsa ekleyebilirlermi şimdiden tşk
degerli ustalar satfinder 4 kullanan uydu ayarı yapan arkadaşlar bu cihaz uyduyu hatasız çabuk bulma şarjlı pil süresi uzun gitme santral kurumları bakımından nasıl almaya degermi cevabınızı bekliyorum saygılarımla
Arkadaşlar ben satfinder2 kullanıyordum herkesteki sorun bendede 2 yıl sonra meydna geldi cihazın parçasını değiştirmedim mdu4 ler için ve merkezi sistemlerde sorun yaşamamak için satfinder 3 aldım hem şarjda uzun gidiyor hem kullanışlı ve kısa devrede bire birAlıntı:
:45:
arkadaşlar program atıyorum uydu isimleri yerine acayip yazılar çıkıyor
42 derece yerine 1tcfd gibi
satfinder2plus bendeki cihaz ona göre yazılımı kabul etmiyor
satfinder2 yazılımı atınca alıyor oda dediğim gibi uydu isimleri acayip
yardımcı olursanız sevinirim