Açıklama 1. ci mesajdadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
OLDSMAN usta, arama motoru bazen maalesef işe yaramıyor. Ben konuyu girmeden evvel arama yaparım. Fakat benim verdiğim donelerle mevcut doneler birbirini tutmayınca arama sonuca ulaşmıyor. Kolay gelsin.
Arama yaparken verdiğiniz içeriğin tam adını yazarsanız buluyor.
Aynen benim yaptığım gibi program adını başlığa yazarsanız
direk buluyor ama sizin yaptığınız gibi başlığı yanlış atmışsınız
Bugün bedava verilen program ve oyun
Revaçtaki resim formatlarını destekler
otomatik oluşturulan menüler
geniş resim galerisi
İnternet üzerinden yayınlama
Bugün bedava verilen oyun İNGENİOUS
Masaüstünüzün her zamanki görünümünden sıkıldınız ve onu daha albenili hale getirmek istiyorsanız b u program size göre
Fare hangi imlecin üzerine geldiyse bir mesaj görüntüliyebilir veya dans edebilir.
Simgeler, daire, çarpı, elips gibi şekiller alabilir.
Masaüstü simgelerinden birini veya hepsini anında görünmez yapabilirsiniz
Masa üstü simgelerinin boyutlarını değiştirebilirsiniz.
Simgeler saat gösterecek şekilde olabilir.
484 KB
[CENTER]Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.R]
Yarınki fiatı 495 olar
StarBurn çok başarılı bir CD, DVD, Blu-Ray ve HD-DVD yazıcısıdır. Tüm optik veri depolama aygıtlarını (CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, Dual layer DVD-R & DVD+R, BD-R/RE, HD-DVD-R/RW ve DVD-RAM) ve hemen hmeen tüm yazıcıları destekler
Vista uyumlu
Blu-Ray şifre çözücü;
UDF 2.0 / Unicode desteği.
Bu sürümün ücretsiz sürüme göre üstünlükleri:
Ağ desteği
DVD şifre çözücü;
Blu-Ray şifre çözücü.
StarBurn sade bir DVD yazma programından farklı özelliklere de sahiptir. Pek çok CD/DVD yazma programının yapabildiği gibi, CD/DVD’lerin ISO dosyalarını birkaç tuşa tıklayarak oluşturabilme özelliğinden bahsetmiyorum. StarBurn ile müzik CD’lerinizi bilgisayarımıza aktarma işleminde kullanabilirsiniz. Bilgisayarımıza aktardığımız bu müzik dosyalarını; MP3, OGG gibi sıkıştırılmış biçimlere çevirebilirsinizStarBurn programını farklı kılan bir diğer uygulama da StarPort adıyla menüler arasında kendine yer bulmakta. StarPort’a tıklayarak bilgisayarımızda sanal diskler oluşturabilirsiniz. Oluşturduğumuz sanal disklerin yine StarPort aracılığıyla bilgisayarınıza bağlantısını sağlayabilirsiniz. Oluşturulan bu sanal diskler aracılığıyla sadece CD/DVD’den çalıştırılan oyun vs. programları, CD/DVD’ye tak çıkar derdinden kurtulmuş olarak, bilgisayarınızdan çalıştırılabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/CENTE