Kanalları getirdik diğer azeri kanalları ile beraber :wink1:
Printable View
İPTV Dosyamız güncellendi (02.02.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. FM TV - SRT SİVAS- YILDIZ EN TV- UZAY HABER -BEYKENT TV Kanalları eklendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. RUMELİ TV-TİVİBU SPOR HD-TRAKYA TURK kanalları eklendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CİNE CİNEMA TURK 1-2-3 eklendi (sürekli olmayabilirler ben yinede ekledim)51-52-53 numarada
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ŞABAN TV yayınları kesildigi için kaldırılmıştır (Bu tür kanallar genelde sürekli acık olmamaktadır)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bazı yerel tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Otomatik iptv linkimiz mevcut değildir guncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Dosyayı konumuzdaki birinci mesajdan alabilirsiniz.
Merhaba sinba nht HD belgesel kanalı listenizde vardı ama şu an yok bizden kaynaklanan bu hatamiz mi oldu acaba
M3u
nhttv.com da mevcut
Teşekkürler
TRT SPOR neden çalışmıyor uzun zamandır acaba ? güzel liste bu arada eline sağlık
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , şu kanal bende kesintili oynuyor. VLC'de denedim. Sanki uzak bağlantıdan gelen bu video akışında, yeterli band genişliği yok gibi duruyor.
IPTV üzerinden pek izlenebilir gibi durmuyor. Genel listede bulunmasını isterseniz ekleyebilirsiniz ;
Yukarıdaki mesajda bahsi geçen NHT Belgesel kanalı da, link'ini verdiğim müzik kanalı gibi 30fps ile oynuyor. Geçmişte TGRT, fox gibi kanallar, uydudan 30fps ile yayın yapıyorlardı. Ama şimdi o kanallar iptv üzerinden normal 25 fps ile yayın yapıyorlar.
Soruma gelince; her iki yayının da kesintili olması, 30fps'den kaynaklanıyor olabilir mi ? 30fps ile yayın yapıp ta, örnek verilebilecek akışkan iptv link'i var mı ?
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hocam nht tv bendede bazen donma yapıyor kanal full hd yayın yaptıgındanmıdır nedir tam anlamadım.NHT tv nin yetkilisi burada onu etiketleyip onu sorsanız cok daha iyi olur.O verdigin kanala bir bakayım
bu konuda bilgim yok malesefAlıntı:
Soruma gelince; her iki yayının da kesintili olması, 30fps'den kaynaklanıyor olabilir mi ? 30fps ile yayın yapıp ta, örnek verilebilecek akışkan iptv link'i var mı ?
- - - Mesaj Birleştirilmiştir - - -
TRT SPOR HD VE TRT SPOR SD bende sorun yok ikisidemi calısmıyor sizde ?Çalışmayan kanalları listede cok uzun tutmuyorum hemen silerim trt spor bugune kadar sorunsuz calıstıAlıntı:
Emekleriniz için teşekkür ederiz. 1060 kanalın arasında Fox, Halk TV, Tele1, KRT, yi de görmek isteriz.
Bu kanallar yokmu peki? listede daha dogrusu listeyi yukledinizmi?Bu kanallar 2 senedir var zaten :facepalm_sf:Alıntı:
FOX HD-5 numarada
FOX SD-6 numarada
HALKTV-106 numarada
KRT-107 numarada
TELE1-108 numarada