ben ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİYİM VEDE BİR ART NİYETİM YOK SADECE GERÇEKLERİ YAZIYORUM
Printable View
ben ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİYİM VEDE BİR ART NİYETİM YOK SADECE GERÇEKLERİ YAZIYORUM
iyide arkadaşım ne yazıyosun görememim şimdiden başarılar
Fİnest PaylaŞimli Cİhazlar Arasinda En KÖtÜ Cİhaz Bunu Net SÖyleyebİlİrİm
lütfen cihazlar hakkında yorum yaparken kelimelerimize dikkat edelim bu foruma ve diğer forumları bu cihaz sahipleri takip edio. eksiklikleri dile getirirsiniz onlarda bunları dikkate alırlar. ayrıca ben mühendisim ben şuyum bunu gibi pozisyonlarla bilgili olduğunuz burda kanıtlaymazsınız. bundan sonra eleştiri yaparken kurallar çerçevesinde gerektiği kapsamda saygı çerçevesinde eleştirilerimizi ve önerilerimizi sunalım.
sevgili azimcenk kardeşim sebebi nedir ne niçin finest plus paylaşımlı cihazları bu kadar net bir dille kötülüyorsunuz o yüzden finest plus paylaşımlı uydu alıcısını kötülemeniz için bir neden varsa buyrun lütfen izah edin veya yorumlarınıza dikkat edin sizin böyle bir reklam yapma hakkınız nereden geliyor ben şahsen bu açıklamanızı şiddetle eleştiriyor ve doğru bulmuyorum.lütfen forumdaki kişilere saygılı olun ve sözlerinize dikkat edin bunu sizden rica ediyorum lütfen saygılarımla digiman2005
sevgili kardeşim kütfen nedenini belirtirmisin ben 6000 fta sını 1 aydan beri kullanıyorum bazı eksikleri var ama yinede piyasadaki cihazlarla kıyaslanırsa güzel bir cihaz paylaşımıda iyi daha bunun neresi kötü bu kadar ön yargılı olma cevapını bildirirmisin:45:
cıhazın neresı kutu suyleyınde bızde aydınlatın lutfen
Kim demiş kötü diye valla ben 2 aydır kullanıyorum çokta memnunum. Ne ararsan var... eleştirilerin de tozunu iyi ayarlayalım lütfen arkadaşlar.. ben diğer paylaşımlı cihazları bilmiyorum.. acaba onlarda olupda bizde olmayan ne var çok merak ediyoum... Saygılar...
allah allah.ne bu yaw.sanki zorla adamlara card-sharing cihaz al demişler.bak ertos kardeşim.ister adam 5$ a mal edip 500$ a satar.sanamı soracaktı.galiba yeni mezunsun üniversiteden.ticaret hakkında hiç bişey bilmiyosun.işine gelirse alırsın.işine gelmezse almazsın.ha olurda herhangi bi konu hakkında bildiğin bi katakulli iş varsa paylaş herkesleki söylediklerinin kıymeti olsun.ya öbürü azimcenk fineste sallıyo desteksiz.kriterlerini koyda görelim.böyle bi desteksiz sallama ancak avcılar atıcılar kahvesinde olur.acaba burası kahvehanede benmi farkında değilim.
arkadaşlar tahriklere kapılmayalım bu cihazın arkasındaki firmayı bu gafiller bilmiyor işkembeden atıyorlar bu ithaflarda bulunan arkadaşlara sadece şunu sorun bu firma var oldugundan beri piyasaya sundugu cihazların ne oldugunu zira bilemezler çünki elit elektronikte hala dünyanın da kalitesinde onay verdigi pace anolog recevirların bile destegi olacagını tecnosat cihazlarının gibi önemli olan firmaya güvenmeniz karşınızdaki muhattab gerisi hikaye ben yıllardır bu işi amatörce seyreden biriyim bu uydu dünyasında denemedigim cihaz ve modül kalmadı üstüne tanımadıgım tek cihaz kaon yada taban bu cihazıda tr ye getiren gene elit hertürlü modülde çakışmadan çalışan tek cihaz gerisi insanların çamur at izi kalsın politikası saygılar bunu kaon tabanlı cihaz kullananlar bilir