Spliterları süsleyip satıyolar işte.Olay bundan ibaret.
Printable View
zaten bana bir receiver çalışırken diğeri kapalı olsun veya diğerini açtığımda diğeri kapalı olsun ben kablo sök tak kablo taşımaktan usandım ucuz ve pratik bişey olsun istiyordum bunu gördüm tesadüf saygılar
olmaz bence neden derseniz uydu cihazlarının arkasında lnb aut var burdan bir yayın alıp diger ikinci cihaza yayın verdigimizde etkilenir ve cihazın birini keser
aynı hata bu arkadaşın yaptıgı sistemde olur
arkadaşım olmaz diye bir şey yok, ha şöyle olabilir aynı anda hem dikey hem yatay yayın yapan kanal izlemeyebiliriz ama receiverlerın biri kapalı iken açık olanda istediğimizi izleyebiliriz ikisi açıkkende ikisindede dikey yayın kanal izleyebiliriz diye düşünüyorum yada ikisindede yatay yayın yapan kanal izleyebiliriz
950-2250 MHz Uydu-TV (uydu anteni) dağıtımı için uygun, peki bu yayın ne yayını oluyor
sanırım o dediğiniz diğitürk gibi yayın yapam diğital sistemler de oluyor yani diğitürk lnb si için olabilir tam emin değilim fakat emin oldugum diğital şuan kullandıgımız diğital yayını bölmez
Baştan desenize 2 cihaz aynı anda açık olmayacağını.Alıntı:
2 ye bölmeyi zaten yapıyoruz yazılım atarken bayadır 1dolarlık bölücülerle.
Ama dediğim gibi 2 cihaz aynı anda açık olmuyor.
Yanlız şöyle bir durumda var cihazların 2side aynı anda açık olursa lnb ye zarar verirsiniz.Bilginize.
Unutmadan verdiğiniz sitedeki fiyat pahalı.Piyasan ucuza bulabilirisiniz.
iyide zaten iki cihaz aynı anda acık olmayacaksa bölücüye de gerek yokbirinci cihazın lnb out tan bir kablo ikinci cihaza cekin kulanın...