arkadaşım ben yükleyemedim hep eror verdi cihazı rwesitledim yine olmadı yeniden başka yazılım attım onun için nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum
Printable View
arkadaşım ben yükleyemedim hep eror verdi cihazı rwesitledim yine olmadı yeniden başka yazılım attım onun için nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum
arkadaşlar ben kendi listemi stream editörle kayıt ettim sorun olmadan yükleyebiliyorum problem yaratmıyor yani kaon liste ayrı stream ayrı liste
üstadlarım.benim cihaz AT 7010 DCIZ. kup 2,19,4 yüklü. S/W:V02,00,07 H/W:V12,01,A5 LODER V2.1.9 v3 C.A:2,2,5 genel kilidi açılmıyor.diğer kilitler açık. yardımlarınızı bekler saygılar sunarım.
Arkadaşlar bende kaon 12 01 A5 ve 16 00 A1 var her ikisinede stream yazılım attım sorunsuz çalışıyor. İlk önce kendi kanal listemi yedekledim ve önce kurukafayı yükleyip, stream yazılımı attım sonra *** tablosunu açıp load default yaptım daha sonra kendi kanal listemi attım. İlk defada görüntü geldi ses gelmedi, sonra cihazı resetleyip kanal listemi bir daha attım sorun tamamen çözüldü. Şimdi sorunsuz mükemmel çalışıyorlar. USTALARIN ELLERİNE SAĞLIK
Cihazı resetle kanal listeni yeniden at ve arkadan cihazı kapat ve aç
Arkadaşım önce kurukafayı yükle sonra yazılımı atabilirsin
Arkadaslar Yazilimlar Tikir Tikir Calisiyor Hata Yazilimi Yanlis Atiyorsunuz Hata Kendinizden
Ustalar Devam
Tesekurler
yazılım o kadar süperki size nlatamam cok güzel cözüyor ya bakın ilk bas ne olursa olsun cihaza kuru kafa(bl219v4)programını yükleyin sonra stream yazılımını atın ondan sonra kanal klidide aktif olur hemde cözer benim tıkır tıkır valla bencede sorun sizde
Arkadaşım haklısın sorun yazılımı atamıyanlarda.Yazılımda sorun olduğunu söylemek ucuz bahane.Emeği geçenlere teşekkürler
hele şükür yazılımlar hakkında destek gelmeye başladı :)