elinde uydu cihazı varsa izlemeye devam et
Printable View
elimizdeki mevcut suuny'lerle d-smartlara bakamayız arkadaşlar.yeni versiyonlarını almak gerekecek.şimdilik yapılacak birşey yok.bilginiz olsun...
ya arkadaşlar benm anlamadım bu dSmartı. Normal uydularda artık discovery ve animal planet izlenemicek mi?
yazılım desteği olmayan cihaz ne işe yarar
cihazların dışı değişik fakat içleri humax rs 232 girişide yok
ya arkadaşlar son bir sorum olacak. Galatasaray TV gidecek mi?
Arkadaşlar, bizim meşhur yerli uydu cihaz pazarlamacıları para kazanmak için her yolu deniyorlar. Sizlere beş para etmez 25 euro değerinde humax firmasından cihazları alıp .....xxx marka logosunu bastırıp size 250 $ sunuyorlar. Ne yazıkki bu firmalardan ben hiç bir şey ne alırım ne de satarım.
Bunlara hiç bir güvencem kalmadı. Görüyorsunuz para ne tatlı. Bizim zavallı halk zaten cihazlardan anlamıyorlar bunları istediğin kadar kazıkla. Bence çok yanlış bir düşünce. Benim logom müşterinin güvencesini kaybetceğime paramı kaybederdim.
burayı oku d- smart bir markaya ait bir cihaz değil sadece pazarlamasını yapanlar arçelik-beko -botech -next-goldmaster-ve sunny diğer cihaz üreten veya pazaralayan markelarla anlaşamdılar ama şu bilinsin cihaz tek aynı cihaz pazarlayan firmaların logoları var cihaz önlerinde