Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:
üstat ellerine sağlık benim söyleyeceklerimin tamamını söylemişsin....bu yazılanda kaldırılsın diyen arkadaşlara gelsin :45: :present:
Printable View
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:
üstat ellerine sağlık benim söyleyeceklerimin tamamını söylemişsin....bu yazılanda kaldırılsın diyen arkadaşlara gelsin :45: :present:
nedense dizinin ana konusu binlerce insanın ölümüne,sakat kalmasına, ülkemizin milyarlarca dolar zarara uğramasına neden olan terör olunca bazı
dış odaklı medya imparatorlarının ve bazı "vatandaşların" dizinin yayından kaldırılmasını istemelerinin sebebinin ne olabileceğini anlamamak mümkün değil!
-tabiki bazı vatandaşlarımızında dizinin yayından kaldırılmasını istemelerinin bir gerçek sebebide gençlerin ruhsal ve sosyal gelişimini olumsuzluğa iten bir sonuç doğurma olasılığını hesab etmeleridir bende bu fikre katılıyorum.-
ancak gerçekleri dizide olsa bir şekilde halkımıza göstermek ve hatırlatmakta ülkesini seven her vatandaşın en doğal hakkıdır.umarım diziyi yayından kaldırmaya hiç kimsenin gücü yetmez.
Kaldırılmasın...biz arkadaşlarla toplanıp maç izler gibi izliyoruz...:)
hiç izlemedim desem inanırmısınız valla hiç izlemedim hliyle bu konuda bi bilgim yok ama haberlerde gördüm çocuklar onların yaptıklarını yapıyorlarmış burdan yola çıkarak evet kaldırılsın diyorum
sayın mehmet
izlemediğiniz bir dizi için izlemeden kaldırılmasını istemek sizce ne kadar mantıklı yinede sizin fikrinizdir saygı duyarız.
gençlere,çocuklara kötü örnek olduğundan kaldırılsın
bence şiddet içerikli tüm diziler kaldırılmaı malum gençlere kötü örnek oluyor