başa gelen çekilir
Printable View
başa gelen çekilir
benim kullandığım xp de korsan ama ben küçük bir program ile kayıtlı yaptım. İE7 ve WMP11 de yükledim bir problem yok. Otomatik güncelleştirmede aktif yani beleşe devam :wave:
benim anlayamadığım taraf şu.bu uyarı geldiğinde yani bilgisayar kilitlendiğinde *** almak için ne kadar süre verirler.yada direk 150000 ytl lik cezai işlemi yürürlüğe koyarlarmı??çünkü çok spekülatif bi durum var ortada.
Windows ayıp ediyor şimdi...haber fakedir inşallah...hadi işyerlerini falan anladık...büyük kuruluşları anladık...onlarda o parayı ödeyecek imkan ve güç var...peki milyonlarca son kullanıcı ne yapacak...bari son kullanıcılara dokunmasınlar...benim gibiler bir yolunu bulup başının çaresine bakarlar...peki onlar ne yapacak...ya windowsa yada pc cilere para ödeyecekler...bill gates parasız kaldı galiba...milyarlarca dolarını sayacak adamlar alacak bu paralarla galiba...:(
arkadaşlar bu kadar üzülmeyin interneti bir araştırın orjinal yapan programlar var bilginize
ben bi şekilde doğrulattım ama ne guncelleme nede mp 11 ıe 7 yuklemıyor ama sıteye baglandığımda xp prom ocon orjınal dıyor.benım yaptım aynı ıslemı yapan bır cok arkadas ıse guncellemelerı aldını ve mp 11 ıle ıe 7 yı kurdugunu soyluyor.kafam taklıyor bu işe.
bende orjinal yaptım.sonra umuter ustanın verdiği programdan kontrol ettim.aynen dediği gibi yeşil yazı çıktı.hatta microsoftun sitesine bağlandı orada bana teşekkür bile ettiler orjinal kullandığım için:8[1]:
banada bır tesekkur geldı ama ben guncelleme yapamıyorum yenı yazlım kuramıyorum.bazı arkadaslar yaptıgını soyluyor.ama 20 subatta kapnmasında ben ıstemem guncelleme falan.bırde mantıksız olan şu bır vısta ıle xp cd si nerdeyse aynı fıyatta.bu çok saçma o zaman xp yı makul bır değere cekın mesela 100 ytl altına o zaman bı sekılde temın edelım ama 200 250 ytl arası fıyatlarla oldugu surece turkıyede kımse orjınal yazılım kullanamaz.her seyın coumu olduguna gore en kotu 20 sınde kıtlenırız 22 23 gibi kiliti açacak yazılımla işi hallederız.sonucta her ıkısıde kul yapısı bırı kıtler dıgerı acar bu işler böyle.çok da fazla kafaya takmaya gerek yok sanırım.
arkadaslar umarim bu problemin cözümüdür bunu demin upload ettim yükleme talimatini uygulayin insallah care olur. Gerci windows bize o haberi verdiyi zaman görcez.
iste link :wave: