Eh adamlar haklı ne güzel uyuyorduk!Ne halt yemeye uyandırıyorsunuz milleti....
Eh adamlar haklı ne güzel uyuyorduk!Ne halt yemeye uyandırıyorsunuz milleti....
Kurtlar vadisi bu dizisiyle, çoğu konuları ele almıştır ve bence bazılarının korkusu yüzünden kaldırmak istiyorlar. Bence kaldırılmasın, neden kaldırıyorlarki?
Neymiş efendim dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra RTÜK e şikayet telefonları yağmış, nedemişlerdir acaba şikayet edenler merak ediyorum, ilk bölümü tüm Türkiye izledi varmıydı yasaklanacak bir şey, hiçbir şeyde yoktu, kesinlikle bu şikayet edenleri bu dizide anlatılanlar rahatsız etmiş kimleri rahatsız ettiğini herhalde herkez anlamıştır. Derler ya anlayan anladı...
katılıyorum nasıl olurda diziyi yayından kaldırırlar
O zaman canlı yayında bir kamuoyu araştırması yapsınlar, oylamaya sunsunlarda bakalım kimlermiş, kaç kişiymiş bu diziyi istemeyenler bir görelim.
Milliyetin sitesindeki oylamaya katılmak isterseniz ve kaldırılmamasını istiyorsanız lütfen oyunuzu kullanınız, tabi ki bu sadece bir anket.linki veriyorum.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
benim anlamadığım yok efendim dizi şiddet içeriyormuş,yok mafyaya özendiriyormuş. öyle ise şiddet içeren bütün amerikan filmlerini yasaklamaları lazım.o filmlerde şiddet yokmu. veya diğer dizilerde şiddet yokmu. bana göre bazılarının işine gelmediği için dizi yayından kaldırıldı.bence tüm kurtlar vadisi severleri bir olup artık nereye başvurulacaksa (e.mail veya telefon) başvuralım dizimize tekrar kavuşalım.sagılarımla...
ozaman sağır oda, yağmurdan sonra vs bu dizileride kaldırsınlar.
Artık bu mesele dizi meselesi olmaktan çıkmıştır bu fikirlerin ve çıkarların çatışmasına dönmüştür.
Arkadaşlar gördüğüm kadarı ile çoğunluk dizinin yayından kaldırımaması konusunda hem fikir desteğimizi ve tepkimizi dile getirmek lazım bunu ilgili kuruluşlara e-mail yolu ile yapmamız oldukça etkili olur.
Gerçi bizim forumumuz oldukça etkli bir yer ama yinede her yönden deneyelim.:45: