eline emeğine sağlık dostum.
12.01.a5 ayrıca mı çıkacak veya bunlardan hangisi 1201a5 yerine atılır?
Printable View
eline emeğine sağlık dostum.
12.01.a5 ayrıca mı çıkacak veya bunlardan hangisi 1201a5 yerine atılır?
başka bir forumda 12 01 A5 yazılımı verilmiş stream olarak doğrumudur acaba
[QUOTE=LEFURTIF;127854]H/W 12.01.A5
H/W 12.C1.A5 QUOTE]
Arkadaşım, burada linkini verdiğin yazılımlar hakkında bilgi verirmisin ? nedir bunlar ?
ustalar 12-01-a5 çıkmayacakmıı
alırken en mükemel buu alın kaon dediler sonra ne destek nede başka bir numara hep yeni satış için diğer makinalara .. ..hepp bekliyoz hep bekliyozz..
atacam makinayıı camdan aşağıya ..
ustalar bizlerede yardımm lütfennn
[QUOTE=Ugurr;127907]arkadasim yukarda arkadasin verdigi linkler guvenilir rahatlikla yukleyebilirsin her iki yazilimida yukledim simdilik mukemmel calisiyor ama sonra ne olur bilmiyorum umarim devam eder yukarda yazilimlari veren arkadasa da cok tesekkurler emege saygi
ustam bu yazılımları sunny lere nasıl atabiliriz
kardeşim sana ne demişlerse doğrudur.KAON receiverlerin mercedesidir.daha yazılımlar verileli 2 saat olmamaış sen sabırsızlık yapıyosun.geçen sefer C boardlara verildi önce normal boardlılar 1 gün bekledi.bunlar doğal şeyler.ben 3 yıldır bunlara alıştım.çünkü emu olayında garanti diye bişey söz konusu olamaz.ha çok istemiyosan başka markalarada bulaş.bak bakalım kaon kullandığın günleri mumla ararmısın aramazmısın.biz kaon kullanıcıları tps leri digital + kanallarını ve TV Cabo paketini seyredebilirken diğer markalar çok avuçlarını yaladılar.yinede karar senin.:mad2: