ben sınırsız kullanıyorum 49 yt lik fatura 83 ytl geldi
Printable View
ben sınırsız kullanıyorum 49 yt lik fatura 83 ytl geldi
arkadaşlar bende bu türkiyedeki adsl işini anlamış değilim ufacık memlekette bulgaristanda bile 4.5 mb. yani benim 18 kat üstüm hızı millet 10 euro ödüyor
biz ise 49 ytl iken 49.5 olmuş sözde indirim var ne indirimi bence kazık indirimi
sözüm adsl kötülemek degil gerçeği söylemek :common001:
ya ilk ay bu oluyor ama diğer aylarda kotayı aşmadığınız sürece normalde 29 ytl gelmesi lazım.bendede du meter var her zaman neyin ne olduğuna ordan bakıyorum saatin üstünde hep açık.bazen hiç birşey indirmediğim halde ortada hiç birşey yokken download oluyor.herşeye bakıyorum kullanabilecek yiyebilcek ama sorun bulamıyorum.çareyi modemi açıp kapamakla buluyorum.çünkü bazen ne hikmetse arkadaşların dediği gibi bizim bağlantıya giriyorlar nasıl oluyor anlamıyorum.wirelesste kapalı ama oluyor bu.sanırım ttkom hortumu daldırıyor kuyuya,hüp hüp çekiyor ne diyorsunuz siz bu konuda?
oscar senin nasıl oluyo bu iş :D ne anlamı var sınırsızın o arkadaşlar inanmazsınız ama ben smile adsl aldım sınırlı biraz geç bağlandı ama oraları geçelim,kredi kartı ile ödeme yapıyorum bağlantı ücreti olan 59 ytl yi hemen kesmişlerdi ama aylık 29 milyon ücreti kesmiyolardı 2 ay dan fazla böle geçti abone ücreti kesilmeyince ben aramaya başladım kredi kartı bilgilerimi yine istediler güvenmediğim için tekrar vermedim ben sizi ararım dedim banka ile konuştum neden kesilmiyo diye internetten ödemeyi kapatmışım o yüzden kesemiyomuş smileadsl :) bende beleş kullanıyorum diye seviniyodum aradım smileadslyi tekrar istediler kredi kartı bilgilerini verdim 10 dakka sonra smile adslden aradılar kredi kartı bilgilerini verdiğim kız sistemde hata oldu kredi kartı numarasını tekrar alabilirim dedi tekrar verdim :) akşam üzeri aynı gün yine smileadslden aradılartekrar kredi kartı bilgilerini sormazlarmı..( ben yusuf yusuf tabii..) ne bu kardeşim dedim kaç kere vercem bilgileri , kız kayıtlı bilgilerimi okudu bende doğruladım..48 ytl kesilecek dedi (2 ay ödememiştim ya hesap doğru..) ok dedim 48 ytl kestiler
geçen ay ayın 20sinde 37 ytl kesmişler ,bu ay ayın 10 nunda bi 37 ytl daha kesilmiş , işin kötüsü kota bilgilerinide öğrenemiyorum,şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca halime şükredeyim diyorum :D allah kolaylık versin..
Ben bir kere limiti astım oda pc cçökünce malum forumun yedekleri falan almam lazımdı. Sonra normal geliyor hep eski kullanıcılara indirimde var ben 27 ytl ödüyorum
slm arkadaşlar hiç bir şey indirmediğim halde kotam doluyor diyorsanız size bir tavsiye.. modemin kurulumunda (168.1.2... falan falan diye girip şifre ayarı yapıyosunya oradan) firewall özelliğini kapatın.. kotanızın dolmasını engelleyin...
arkadaşlar bende 3 gb lık kotalı kullanıyorum ..güya 29 ytl diye aldık 40 ytl den aşağı hiç ödeme yapmadım...ama ben hep kotayı aşıyorum...ben mi aşıyorum kotayı... bilmiyorum.belkide başkaları da giriyor olabilir...
Türkiyenin haberleşmesi %51 hisse ile yabancı tekelinde olduğu sürece olacağı bu
daha çok kazıklanacağız,her seferinde söylüyorum kotayı yükselticeğine sabit tutsun fiyatı düşürsün, ki herkes yani oğrencilere fiyat ağır gelmesin,ama adamlar uyanık.
sevgili arkadaslar bende 3cb kullanıyorum ama bu güne kadar bir sorun cıkmadı ha bu aydan itibaren 3cb olan kota 4cb ta cıkardı telekom herkese saygılar
yapacağın basit gidip telekoma aboneliğini iptal ettirip, yerine superonline ya da tellcom dan yeni abonelik alıp kafanı şişkin faturalardan dinlenmek..