sayın persıa bu sunny niye orjinal yazlım vermeyipde milleti bu kadar uğraşdırıyor acaba sunny fabrikası cihazlarından yazlım desteğini cektimi d smartla anlaşma yapıtğı içinmi ayzlım vermiyor acaba
sayın persıa bu sunny niye orjinal yazlım vermeyipde milleti bu kadar uğraşdırıyor acaba sunny fabrikası cihazlarından yazlım desteğini cektimi d smartla anlaşma yapıtğı içinmi ayzlım vermiyor acaba
Ustalarımdan öğrenmek istediğim bu dönüşüm yazılımları Sunny Animasyonlu cihazların hepsine yani 9011, 9060, 9070, 9080 ve 9085 serilerine de uyarmı. Yoksa sadece 9030 serilerine mi uygulanabilir. H/W numaraları hepsi aynı.
Arkadaşlar 9030 fta için hangimodeli yükleyeceğiz.aşağıdaki kaon modellerinden
kscc575,kscf575,kscc620,kscf620
arkadaşlar bende sunny 9030 kullanıyorum böyle bir uygulama bence çok iyi oldu nezaman 9030 yazılımı arasam önüme kaon yazılım çıkıyordu tabiki yoğunluk kaon tabanlı cihazlaraydı ben 9030 a buyazılımı çıkaran arkadaşıma teşekkür ediyorum.
v12.c1.a5 yokmudur
teşekürler
kaondan sunnye geçiş yok , sözünün ne kadar doğru olduğu konusunda terettütlerim var.
slm benim sorunum 9030cı cihaz kaona döndükten sonra 01 0a hv zupp dosya yı yükledikten sonra 00 0a oldu yani cı cihaz fta oldu neyapmalıyım ki tekrar cihazın cı özelliği geri gelsin acil yardım ederseniz sevinirim saygılar...