üstadım hastayız sana valla iznin olursa seve seve bu göreve talibim :yo: selamlar
kötü niyetliler çok emek veriyorsunuz bir yerlere geliyorsunuz birileri hazıra konmaya çalışıyor yazıklar olsun bu tür insanlara:mad2:
üstadım hastayız sana valla iznin olursa seve seve bu göreve talibim :yo: selamlar
kötü niyetliler çok emek veriyorsunuz bir yerlere geliyorsunuz birileri hazıra konmaya çalışıyor yazıklar olsun bu tür insanlara:mad2:
ulen şu dünyada ne insanlar var yaw. şimdi darlandım işte.:devilprv: :mad2: :mad2: :devilprv:
ya utanmada kalmamış bunlarda bennerde oldugunu biliyorum hakikaten bende serkan üstat sanmıştım demekki degilmiş
serkan senin kaç siten vardı:)
sn. serkan yılmaz isminizi kullanarak çıkar elde etmeye çalışan bazı kendini bilmezlere karşı hukuki açıdan hakkınızı arama imkanınız varsa arayınız lütfen.sizin hukuken hakkınızı aramanız netice verir ise bu ahlaksızca etik olmayan davranışlara karşı verilecek olan cezalar emsal teşkil edecektir. siz ve sizin gibi arkadaşlarında ileride isimlerinin kullanılmasının belkide önüne geçilecek bir durum ortaya çıkacaktır.aksi takdirde bugün sanal ortamda isminizi kullananlar yarın gerçek ortamlardada kullanmaya çalışabilirler.çalışmalarınızda başarılar dilerim
Sadece ismini kopyalamakla kalırlar abi boşver..
size hayırlıişler diler orhan altan
:mad2: aynen katılıyorum.hatta bu iş tamamen bilişim suçlarıyla ilgili yasa maddelerini doğrudan ilgilendirirki,bu olayın cereyan ettiği web portalına süresiz kapatmaya kadar gider.o şahıslarada bireysel olarak cezalar verilebilir.böyulece bi daha hiç kimse böyle terbiyesizliklere cesaret etmez.:devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: