inşallah gereken para toplanırda sağlığına bir an önce kavuşur
Printable View
inşallah gereken para toplanırda sağlığına bir an önce kavuşur
üzücü bir durum Allah yardımcısı olsun
(bu kampanyanın cepten sms atarak yapılanı olsa katılım
daha fazla olur gibi düşünüyorum herkezin bankadan havale
yapma ihtimali olmayabilir )
saygılar
allah sendende razı olsun kardeş herkes kendi formunda yayınlarsa birikir bence vbende kendi formuma da koyuyorum inşalalh bir neticeye varırız ve inşallah bir insanı kurtarırız
allah şifalar versin
Arkadaşlar,
İstanbul'da olan (Kozyatağı'na ulaşımda sıkıntı çekmeyecek),
Son birkaç günde gribal enfeksiyon geçirmemiş,son birkaç günde herhangi bir ilaç almamış (aspirin de dahil),
Herşeyden önemlisi kendisini kan verebilecek durumda hisseden arkadaşlara ihtiyacım var.Kan Grubu hiç önemli değil,her Grup olabilir.
Malumunuz,hastamın tedavisi başladı ve davam ediyor.
Aldığı Kemoterapi ilaçlarından dolayı Trombosit seviyesi çok düşüyor.Takviye yapmamız gerekiyor,yapıyoruz.
Yeni ve taze Trombosit'e ihtiyacımız var,sizlerden yardım rica ediyorum.
Aydınlatması için bilgi aktarayım.
Trombosit nedir ne işe yarar ?
Trombosit kan pıhtılarının oluşumunda görev alan hücre parçalarına verilen isimdir.Platelet olarak da adlandırılır.
Düşük trombosit seviyeleri veya fonskiyon anormallikleri kanamayı yatkınlaştırırken,yüksek trombosit seviyeleri çoğunlukla damarda kanın pıhtılaşması riskini yükseltir.
Guncell
vala ıst de deyılım olsam seve seve kan verırdım bır hayat kurtarmak ıcın
Allah yardımcıları olsun...
Sevgili ertex74,Alıntı:
Öncelikle,duyarlılığın için teşekkür ediyorum.
Hepimiz insan olmamız hasebiyle bazı şeyleri noksan yapmak veya hiç yapmamak gibi birtakım (maalesef) kötü hasletlerimiz var.Ve bu çok üzücü.
Ancak;
Hiçkimseye neden harekete geçmiyorsun demek gibi bir lüksümüz de (ne yazık ki) yok.
Bizler,sadece herşeyi ihata edene sığınıp,başka kardeşlerinin acısına ortak olmayan kardeşlerimiz için dua etmeye devam edelim.
Hassasiyetinizi ve hissiyatınızı çok iyi anlıyorum.
Kendi davranışlarımızla güzel örnek olmaya devam ettiğimiz sürece,inanıyorum ki:
Diğer kardeşlerimiz de aynı hissiyata sahip olacaklardır.
Sevgiler.