Zaten olacağıda o bence...:wave:
Alıntı:
Bencede bu ulkede 1881-2007 ulke elden gidiyor diyen medya kuruluslari var hala o reklami cok provakatif buluyordum bayagidir gormuyorum sanirim uyari verdiler. Provakasyonlara gelmeyin lutfen ....
bence herkes oy kullanmalı,geçersiz ve kullanmama yöntemi,verimli bir sonuç değil.ama dikkat edilmesi gereken konu;fanatikduygularla değil gerçekten olması gerektiğine inandığınız,bu ülke menfaatlerini kollayıp,yasaları gereğince uygulayabileceğine inandığınız partiye oy verilmeli diye düşünüyorum.GÜÇLER AYRIMINI (Yasama-Yürütme-Yargı) bozmayacak bir siyasi görüş gelmeli ve hakettiğimiz gibi yönetilmeliyiz........
:praying: anketinize cevabı sandıkda verecem:ranger:
Alıntı:
+1 gecersiz oy kullanmak yasadigin ulkeye topluma ailene bence ihanettir. Iyi yada kotu bunlar bizim secimlerimiz. Bizim hukumetlerimiz bizim partilerimiz amerikadan, cinden parti ithal edemeyecegimize gore en iyisini secmeliyiz.
genç parti nin oyları şaşırttı beni şayet bu genele vurulursa mhp ve dyp nin oylarını uzan yine kırpar bunlar yine barajı geçemez demektir oda akp yi tekrar tek başına iktidar yapar
akparti tek başına iktidar. nıhahahahaha
Bizim partilerimiz değil diye bir şey diyen olmadı...elbetteki bize en yakın gelen icraatlerine güvendiğimiz bir partiye oyumuzu vereceğiz...hiç sandığa yada boş oy kullanmak barajı aşan partilerin işine yarar...yani endirekte olsa o partilere oy verilmiş olur...:wave: