dedim ya kişiye göre değişir...hayatta bi daha yanına yanaşmayacağım bi araç....
Printable View
dedim ya kişiye göre değişir...hayatta bi daha yanına yanaşmayacağım bi araç....
Arkadaşlar reklam olmasın ama benzin,mazot fark etmez Total'den şaşmayın derim ben
hocam o istasyona göre değişiyor ama bp nin istasyonları düzenli olarak kontrol ediliyor diye biliyorum...!!!
paylaşım için teşekkürler
valla konu vosvos tan çıktı ben daha önce polo klasik almıştım istanbula gittim dönüşümde bursa üzerinden geliyordum yolda bir ses geldi bursadaki servisine saptım birses geldi dedim müşteri kobuldaki arkadaş bana önceden randevu almam gerektiğini söyledi... arkadaşlar söylermisiniz bana ne ön ceden bildirmiyorki ben şu rada arıza yapacam diye velasılı adamlar bakmadı arabaya birdaha nasıl alırım bu vosvosu
birader sen gel bide izmirdeki servisleri gör..adamlarda utanma sıkılmada yok...göz göre göre yalan söylüyorlar...adamlarla çözemediğin sorunu doğuş otomotive aktarıyorsun,,sonuç: sıfır..türkiye distribitörü ama kendi servislerine toz kondurmuyolar..it iti yer ama kemiğini atmaz misali...aklı olan sakın volkswagene bulaşmasın...hatta o gruba ait diğer araçlarada(Audi,seat,skoda)..çünkü türkiye distribütörlüğü çok gevşek.....üstüne üstlük türkiyeye sokulan araçlar fabrikaların ürettiği en düşük kalite ve ufak üretim hataları olan araçlar...paralarımızı ona buna resmen peşkeş çekiyolar...hemde bize kalitesiz malları kaktırarak.....son lafım şudur..paranız varsa gidin mercedes alın,paranız yoksa aklınız varsa gidin japon arabalarından alın....selametle
merhaba bende izmirliyim bütün dediklerin doğru arkadaşım.bende daha önce opel astra vardı 1.4.daha sonra 2005 model sıfır bora aldım.astra varken gözüm hep borada idi,ama borayı aldım bin pişman oldum.kasa güzel ama gaz teli olmadığı için gazı geç algılıyor.woswos bence uzun yol arabası.uzun yolda çok rahat ama şehir içi ben memnun kalmadım.en kısa sürede tekrar astra almayı düşünüyorum:wave:
[COLOR="Red"]arabam yok derdim yok.ama arabam olsa iyi olurdu.forumdaa para toplayalımda araba alalım bana.ne de olsa mübarek cuma günü bugun.hem de ramazan ayı'nın girmesine az kald[/COLOR]ı.:wave::ty: isteyenlere banka hesap numaram verilir.yüklü miktarda yatırın paraları.sevabı bol olsun
:wave::ty::):yahoo::nod: