Kardeş size katılıyorum biz hem TÜRKüz hem MÜSLÜMAN ikisindende vazgeçmiyoruz:
hayırlı olsunolumlu bakıyorum ülke kazandı
türkiye cumhuriyetine cumhurbaşkanlığı yapmış kişilerin hukuk profösörleri olduğunumu sanıyorsun(a.n sezer hariç)...cumhurbaşkanının bir ton danışmanından biri olan hukuk danışmanlarının ne iş yaptıklarını sanıyorsun...
arkadaşlar her seferinde türkiye güçlü devlet sözlerini devamlı olarak duymaktayız, peki o zaman şu veyabu şekil biri cumhurbaşkanı olduğunda ve halkın arzu etmediği bir yönetim sergilense yücetürk milleti,devlet idareleri bunu bertaraf etmekten acizmiki bu kadar endişeye kapılanlar oluyor. sonuçta gelende türkiye cumhuriyeti vatandaşı niye o da olamasın,niye bunda bu kadarısrar ediliyor anlıyamıyorum,ters giden bir şeyler varsa yüce türk milleti bununda üstesinden gelecek güç ve kudrete her zaman sahiptir.halkın gücü ve kudreti her zaman her şeyin üstündedir. ben bu şekilde düşünüyorum,herkese sevgi ve saygılar.
Ha Erdoğan, ha Gül,
Ne kadar bağırsa da bülbül,
Memleketi ne hale getirdiler,
Soldu, mahsun oldu sümbül...
Bir çok akplinin ormanları talan edip, 2B denilen ve şimdiki Cumhurbaşkanı Sezer'in veto ettiği yasayı beklediğini, nasıl köşe dönmeyi düşünerek ellerini oğuşturduklarına şahitim.
Liyakatı sıfır, sadakatı devlete millete değil, onu o koltuğa getirenlere, ehliyeti bakkaldan almış, Cumhurbaşkanının bir çok haklı gerekçeyle onaylamadığı kaç bin güya bürokratın vekillikten asalete geçeceğini, adam başı geriye dönük kaçar milyar alacaklarını bilen var mı?
Bir taraftan namaz kılıp, diğer taraftan nasıl hırsızlık yaptıklarına kılıf olarak; "devletin başı müslüman değil, o yüzden her şey mübahtır" diye uydurdukları kılıfı acaba şimdi hangi minareye dikecekler?
Kalkıp utanmadan milli gelir 10.000 dolar olacak diyorlar. Tabii, kendi yandaşının gelirini milyon dolarlara çıkarırsan öyle hesap edersin. Benim, sade vatandaşın geliri ne kadar artmış, uzakta aramayın, cebinize bakın. Para zaten yoktur da, borcunuz ne kadar artmış, kredi kartı ödemeleriniz ne kadar yükselmiş, düşünün.
Özetle; Erdoğan başbakanlığı emanet edip geri aldığı gibi, şimdi de Cumhurbaşkanlığını Gül'e emanet etti. Geri almak üzere tabii.
Şahsi fikrim; bu zihniyetin Çankaya'ya çıkmamasıdır. Hem de ASLA!...
Saygılarımla,
bazı kesimlerin hadlerini bilmeleri için abdullah gül ismi iyi bir seçim..
arkadaşlar bu anket seviyeli olarak devam ederse çok menmun oluruz aksi olursa hem siz hem biz üzülüyoruz üyelerimiz olarak dikkat edilmesini supersatforum ailesi olarak rica ederiz ..
saygılarımızla..
bencede olumlu abdullah gülün geçmesi
Şaka Gİbİ Adammi Kalmadi
olumlu tabiki. Sezer gibi köşkden inmeyen halka yabani gibi bakan,davranan olmasında. Cenaze namazına gelip bir besmeleyi çok gören bir kişi yedi seneyi ziyan etti. Ükesine, Milletine, bayragına, dinine baglı biri olsun. Bu degerler Sayın Gülde var diye düşünüyorum... :45: